Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (18/22) > >>

Yamaha_spy:
I ja sam reko nema teorije da ga dignem na zadnji i gotovo. Onda sam otiso na livadu i tamo se mucio dok na jednom nije odletio gore i onda samo vjezba i vjezba i sada kada me volja. :icon_thumright:

probiker:
Ide fajt na zadnji ko iz pichke. Imam kod kuće (serijala, samo blokade skinute, al nije regan tak da ga ne furam), i penje se na zadnji sam tak. par puta sam pao, al sam sad naučio kak ga dić!
Sjed na suvozačevo mjesto, i lagano kreni (skroz polako) i onda gas do ibera i trgni ga prema gore. i vidit ćeš da će ići. bar ga ja mog vozit. al onda trebaš bit dobar na gasu..
a vi što serete, da sf2 nevalja, nabijem vas na k**ra*!!!!!!!!
je..ote gilera, piaggio,yama i kojekakva kolica razna... tu u gradišci s fajtom operem bilo koji skut...

andy:
yamaha aerox rulezzz
speedfight shit na kvadrat

Nikon:

--- Citat: probiker - 30 Studeni, 2007, 20:52:43 ---Ide fajt na zadnji ko iz pichke. Imam kod kuće (serijala, samo blokade skinute, al nije regan tak da ga ne furam), i penje se na zadnji sam tak. par puta sam pao, al sam sad naučio kak ga dić!
Sjed na suvozačevo mjesto, i lagano kreni (skroz polako) i onda gas do ibera i trgni ga prema gore. i vidit ćeš da će ići. bar ga ja mog vozit. al onda trebaš bit dobar na gasu..
a vi što serete, da sf2 nevalja, nabijem vas na k**ra*!!!!!!!!
je..ote gilera, piaggio,yama i kojekakva kolica razna... tu u gradišci s fajtom operem bilo koji skut...

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ChRiStIaN:
i ja kazem nikone

@ andy- bravo  ;D :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju