Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (16/22) > >>

BlackNaranča:
ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 23:48:15 ---ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici

--- Kraj citata ---
fajt bi lako trebao na zadnji, rezervoari su mu nazad, jako dobar za stunt..pokusavaj i dalje..pusti ti to, kiteve i ta cuda, daj uradi to sa serijalom;)..trudi se jos, moras ga dici bar malo

duje87:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 00:56:53 ---
--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 23:48:15 ---ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici

--- Kraj citata ---
fajt bi lako trebao na zadnji, rezervoari su mu nazad, jako dobar za stunt..pokusavaj i dalje..pusti ti to, kiteve i ta cuda, daj uradi to sa serijalom;)..trudi se jos, moras ga dici bar malo

--- Kraj citata ---

sinko,skuliraj seeeeeeeeeeeeee    :laughing6:

btw,ti sa cirkusantskin šitfajton..prominia san post jer san osim tebe uvridia i ostale vozače speedfighta,a neki od njih nisu to zasluzili,ipak,nisu svi primitivni đikani ka ti :P

Nikon:
moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..

P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu???  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

BlackNaranča:

--- Citat: duje87 - 30 Studeni, 2007, 09:35:26 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 00:56:53 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

sinko,skuliraj seeeeeeeeeeeeee    :laughing6:

btw,ti sa cirkusantskin šitfajton..prominia san post jer san osim tebe uvridia i ostale vozače speedfighta,a neki od njih nisu to zasluzili,ipak,nisu svi primitivni đikani ka ti :P

--- Kraj citata ---

ko te j.e.b.e..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju