Tehnički kutak > Styling skutera
moja muzika za motor...
BlackNaranča:
ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 23:48:15 ---ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici
--- Kraj citata ---
fajt bi lako trebao na zadnji, rezervoari su mu nazad, jako dobar za stunt..pokusavaj i dalje..pusti ti to, kiteve i ta cuda, daj uradi to sa serijalom;)..trudi se jos, moras ga dici bar malo
duje87:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 00:56:53 ---
--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 23:48:15 ---ja bi rado stunta i na zadnje voza i to sve sigurno, ali jednostavno ovaj motor nemoze dignut na zadnje da sam isus nemoze dignut, standard sve bez auspuha sportskog, jebiga samo blokade nema, i nema teorije da ga uspijem na zadnje dici
--- Kraj citata ---
fajt bi lako trebao na zadnji, rezervoari su mu nazad, jako dobar za stunt..pokusavaj i dalje..pusti ti to, kiteve i ta cuda, daj uradi to sa serijalom;)..trudi se jos, moras ga dici bar malo
--- Kraj citata ---
sinko,skuliraj seeeeeeeeeeeeee :laughing6:
btw,ti sa cirkusantskin šitfajton..prominia san post jer san osim tebe uvridia i ostale vozače speedfighta,a neki od njih nisu to zasluzili,ipak,nisu svi primitivni đikani ka ti :P
Nikon:
moze svaki serijski skuter na zadnji samo triba znat..
P.S. odvaljivac... sta stunt ne muci masinu??? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
BlackNaranča:
--- Citat: duje87 - 30 Studeni, 2007, 09:35:26 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Studeni, 2007, 00:56:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
sinko,skuliraj seeeeeeeeeeeeee :laughing6:
btw,ti sa cirkusantskin šitfajton..prominia san post jer san osim tebe uvridia i ostale vozače speedfighta,a neki od njih nisu to zasluzili,ipak,nisu svi primitivni đikani ka ti :P
--- Kraj citata ---
ko te j.e.b.e..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju