Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (6/22) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: gigo_sf2 - 25 Studeni, 2007, 21:47:58 ---
--- Citat: BlackNaranča - 25 Studeni, 2007, 21:22:55 ---ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti   uglavnom 320W subwoofer

--- Kraj citata ---
ajde nabaci koji klip da cujemo,bas me to zanima

--- Kraj citata ---
i mene zanima, bratic reko da cu bit bolje nego sta ovi imaju na 402 streetrace-u  :toothy12: :toothy12: :toothy12: i mene zanima kako ce to bit, moram sada rezat sperploocu, radit rupe, ako sutra nadjem tkaninu sve sa takaninom sredit, kupit zice...mozda bude i prije, onda cu snimit i na youtube stavit, ako to bude ok...

X-Thug:
kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla

zoki_NRG:

--- Citat: X-Thug - 25 Studeni, 2007, 23:42:49 ---kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla

--- Kraj citata ---
??? ok, ali ko je reko da cu ja to slusat dok se vozim, dok se vozim imam drugi mp4 u usima tako da ono... :laughing6: :laughing6: :laughing6: to kad ja stanem sa skutom da mogu derat ziku...jebes u voznji, kad ja vozim, po gps-u pise za par manje, a kad po velikoj nizbrdici idem 107-108, na gps-u pokazuje 99-101, jer nemam nis od masine, samo spuzvu, ali sada cu cim skupim neke male pare, kupit spuh...i jos nesto

X-Thug:

--- Citat: zoki_NRG - 26 Studeni, 2007, 00:09:30 ---
--- Citat: X-Thug - 25 Studeni, 2007, 23:42:49 ---kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla

--- Kraj citata ---
??? ok, ali ko je reko da cu ja to slusat dok se vozim, dok se vozim imam drugi mp4 u usima tako da ono... :laughing6: :laughing6: :laughing6: to kad ja stanem sa skutom da mogu derat ziku...jebes u voznji, kad ja vozim, po gps-u pise za par manje, a kad po velikoj nizbrdici idem 107-108, na gps-u pokazuje 99-101, jer nemam nis od masine, samo spuzvu, ali sada cu cim skupim neke male pare, kupit spuh...i jos nesto

--- Kraj citata ---

sta ti tocis u rezervar...to je prvo pitanje,a drugo je...kolika je to nizbrdica

MaLi_OdvALjivAc:
decki, ajd zalepite ovde koji klip zike da viidimo kako se to cuje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju