Tehnički kutak > Styling skutera
moja muzika za motor...
Benjamin:
cek i na kojem bi to akumulatoru trebalo raditi...
SlowRider:
--- Citat: Benjamin - 26 Studeni, 2007, 22:23:53 ---cek i na kojem bi to akumulatoru trebalo raditi...
--- Kraj citata ---
Mislim da su spominjali onaj iz dizelske lokomotive od 2x 180Ah.
Ipak je to jaka muzika, gase se svijetla grada. :laughing11:
Benjamin:
LoL...generator za sobom bu vuko....
...naranvo i to se sve ljepo poveze s zicama 0.25 kvadrata i ko bog...cut ce i svabe na SA susretu...
zoki_NRG:
--- Citat: X-Thug - 26 Studeni, 2007, 00:40:00 ---
--- Citat: zoki_NRG - 26 Studeni, 2007, 00:09:30 ---
--- Citat: X-Thug - 25 Studeni, 2007, 23:42:49 ---kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla
--- Kraj citata ---
??? ok, ali ko je reko da cu ja to slusat dok se vozim, dok se vozim imam drugi mp4 u usima tako da ono... :laughing6: :laughing6: :laughing6: to kad ja stanem sa skutom da mogu derat ziku...jebes u voznji, kad ja vozim, po gps-u pise za par manje, a kad po velikoj nizbrdici idem 107-108, na gps-u pokazuje 99-101, jer nemam nis od masine, samo spuzvu, ali sada cu cim skupim neke male pare, kupit spuh...i jos nesto
--- Kraj citata ---
sta ti tocis u rezervar...to je prvo pitanje,a drugo je...kolika je to nizbrdica
--- Kraj citata ---
blaga, ali jebeno dugacka....
zoki_NRG:
evo slike, dosao je sa farbanja, jos ce se to malo sredit, ovat tjedan dolazi mi plastike jedna i zmigavac, dokle nes sredujem sa zikom, vidit cu kako ce ispast...evo par slika...jos moram samo neku spulju nabavit...
molim komentare...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju