Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (5/22) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Studeni, 2007, 19:31:26 ---ja sam to sredio sebi, meni se cuje pre ludo i dok vozim na fuil gasu 80 na sat cuje se, a kada na semaforu stojim joj haha i jos one neonke u ritmu , hehe meni se moje svida i cuje, a akumulator ne troiši puno

--- Kraj citata ---
sta se stavio, koje zvucnike, pojacalo, pricaj

BlackNaranča:
ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti   uglavnom 320W subwoofer

zoki_NRG:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Studeni, 2007, 21:22:55 ---ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti   uglavnom 320W subwoofer

--- Kraj citata ---

strava, ja se brinem samo da mi ne explodira motor od svih tih sranja...od te struje i svega, sve cu si splalit :toothy9: :toothy9: :toothy9:

vjeko86:
ma neće ti eksplodirati ali će ti s vremenom početi faliti vijci koje kakvi sa skuta,a ti ćeš se pitati od čega mi fale vijci,
a ono od subwofera

stark1:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Studeni, 2007, 21:22:55 ---ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti   uglavnom 320W subwoofer

--- Kraj citata ---
ajde nabaci koji klip da cujemo,bas me to zanima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju