roden sam 2 mj. prije reda(nedonosce),mjeseci u inkubatoru...mislim da je od tad krenulo
tak sam i ja počeo život... rođen ko pile, jedva preživio prva 2-3 mjeseca, kasnije stalno neke bolesti, i sad se krpam sa svačim itd..
sinusi me redovito kolju zato evo ti jedan sistem za ispiranje sinusa (jednom mjesečno 2-3 dana ponavljaš)
kupi u ljekaqrni pola litre fiziološke otopine, špricu od 25cc i neku deblju iglu.. izvuci iglom punu špricu, iglu ostavi zapiknutu u bocu a punu špricu uzmi u ruku..
legni na leđa na neki dvosjed i to tako da ti glava visi dolje ono gledaš plafon i zid iza.. prinesi špricu prema jednoj nosnici i štrcaj polako u nos otopinu, otprilike pola šprice u svaku.. i to tako što ćeš špricnuti pola cm npr i onda malo nagni glavu u desno, pa onda pola cm u lievo, pa pola ravno i tako i s drugom stranom... kad si naliješ tu otopinu svu u sinuse leži tako pola sata, možeš okretati glavu lijevo desno da ti se otopina pretače ali se nemoj dizati iz tog položaja da ne progutaš otopinu... ako ti počne curiti u grlo zabaci glavu jače, ona mora napuniti sinuse, šupljine oko nosa očiju i u čelu i sljepoočicama. zatim začepi rukom nos i stvori pritisak u glavi onako ko da ćeš puhnuti nos ali nemoj poštati da ti na nos ide nego bude ti počelo puštati na uha.. kad to počne, onda si uspio stvoriti protok kroz sinuse..
ostani tako još malo pa se možeš ustati i onda će ti otopina početi curiti van
drugo obavezno nabaci na masi, al ne ono masno luk, čvarci, itd nego normalna prehrana sa svim uključeno.. jedi velike obroke, prisili se na to, očito si i podhranjen..
nabavi neke dodatke vitamina abc plus od natural wealtha ili neke bodybuilderske vitamine, universal, weider itd..pij i be kompleks vitamina oni jačaju apetit.. još su dobre kapsule sa ekstraktom echinacee, za jačanje imuniteta..
http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=8008 imaš tih preparata, piješ to mjesec dana pa onda pauza itd.. kad se još nekaj sjetim, napišem