Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tjuniranje ljenog baotiana

<< < (6/9) > >>

Infernus:

--- Citat: Gilera_Vk - 27 Prosinac, 2010, 19:18:35 ---  No, no, za 4t i to svi dobro znaju je idealan protocni auspuh, sad dali orginal ili homemade, to su nijanse kak se pogodi, ali taj ufrkani 2t nije za 4t jer ako znamo nacin rada 2t i 4t onda znamo i zasto je tako !

--- Kraj citata ---

A kaj mislis zasto sam to uopce isao probavati?  :toothy11:

Cinjenica je da mu je taj sfrkani auspuh bolje odgovara (kazem, barem za 50cc), poklapalo se to s teorijom ili ne...  :dontknow:
BTW, samo za primjer, pogledaj kaj ljudi pisu za VXR-ove - serijski auspuh je bolji od protocnih homemade auspuha (tipa kucelji, serdarevici itd...), a u "nasem svijetu" su to vecinom serijski auspusi iz kojih je sve pocupano.
...a da ce neko kupit onaj LeoVince za 100€ (koji je bolji i od serijskog i vjerojatno od tog sfrkanog) za malo poboljsanje u snazi, cisto sumnjam  :icon_biggrin:

BTW #2, nemoj mislit da pametujem nesto... u konacnici, ti, zed i jankec ste mi puno toga oko 4t auspuha objasnili (na 4t forumu), ovdje samo pisem ono kaj sam stvarno isprobal (osim, naravno, VXR-ova  :laughing7: makar sam to iskoristio samo kao primjer) - ovo se odnosilo na Gilera_Vk

road_runner:

--- Citat: Infernus - 27 Prosinac, 2010, 19:43:20 ---A kaj mislis zasto sam to uopce isao probavati?  :toothy11:

Cinjenica je da mu je taj sfrkani auspuh bolje odgovara (kazem, barem za 50cc), poklapalo se to s teorijom ili ne...  :dontknow:
BTW, samo za primjer, pogledaj kaj ljudi pisu za VXR-ove - serijski auspuh je bolji od protocnih homemade auspuha (tipa kucelji, serdarevici itd...), a u "nasem svijetu" su to vecinom serijski auspusi iz kojih je sve pocupano.
...a da ce neko kupit onaj LeoVince za 100€ (koji je bolji i od serijskog i vjerojatno od tog sfrkanog) za malo poboljsanje u snazi, cisto sumnjam  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
tatini sinovi koji imaju baotiane   :headbang:

Infernus:
bas tatini sinovi voze baotiane  :toothy3:

road_runner:
obični sinovi koji su kupili baotiana pa su im se starci naglo obogatili pa mogu kupiti spuh   :laughing7:  šalu na stranu, leo se nikako ne isplati staviti na baotiana jer u večini slučajeva nekaj rikne prije nego se spuh zagrije onak pošteno, jedino onaj technigas silent neki samo neznam jel otvoreni ili samo zamjena za serijalu  :dontknow:

zvonkec_92:
ma joooj kakve gluposti sve čitam tuda...ja imam malog baotiana kupljen u Buzinu (točnije onaj ital scooter) svaki motor je dobar ak se pazi na njega i redovno mjenja ulje..napravio sam 13 000 km i stavio kit onaj 72ccm skuter sad ima 17 000 i ni kapi ulja ne troši..i ja mislim da nema opče potrebe čupat one gluposti iz spuha i ič ga rezat (ili stavljat neki leo vince il  ZX..to na 4T skuteru niš ne znači) i neke lude gljive stavljat jer s tim ne dobiješ puno i namučiš se da to uštelaš.....ja sam prezadovoljan i ovak kaje samo kit gore.niš drugo nije jebavano po njemu..star je 4 godine i nikad nikakvih problema nie bilo...ne divljam s njim i ne radim gluposti i pazim ga..zato i traje...nezz čemu opče ič stavljat neke sfrkane spuhove od 2T motora???
ljep pozdrav...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju