Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tjuniranje ljenog baotiana

<< < (7/9) > >>

road_runner:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Prosinac, 2010, 22:21:11 ---ma joooj kakve gluposti sve čitam tuda...ja imam malog baotiana kupljen u Buzinu (točnije onaj ital scooter) svaki motor je dobar ak se pazi na njega i redovno mjenja ulje..napravio sam 13 000 km i stavio kit onaj 72ccm skuter sad ima 17 000 i ni kapi ulja ne troši..i ja mislim da nema opče potrebe čupat one gluposti iz spuha i ič ga rezat (ili stavljat neki leo vince il  ZX..to na 4T skuteru niš ne znači) i neke lude gljive stavljat jer s tim ne dobiješ puno i namučiš se da to uštelaš.....ja sam prezadovoljan i ovak kaje samo kit gore.niš drugo nije jebavano po njemu..star je 4 godine i nikad nikakvih problema nie bilo...ne divljam s njim i ne radim gluposti i pazim ga..zato i traje...nezz čemu opče ič stavljat neke sfrkane spuhove od 2T motora???
ljep pozdrav...

--- Kraj citata ---
neznam gdje si u prijašnjim postovima pročitao da je to nekome namjera    :dontknow:

Infernus:
Ne "pravi" 2t auspusi, spominjali su se serijski auspusi koje imaju neki baotiani (npr moj - evo slika kakav je to auspuh: http://img403.imageshack.us/img403/8162/auspuh.jpg) koji izgledaju ko 2t auspusi.

Gilera_Vk:

Mislim da se 4t 50cc i 250cc nekako nemogu usporedivat( u smislu dobivanja s auspuhom) jer se kod 250cc vise moze dobit s protocnim spuhom nego na 50cc, ja sam stekao takav dojam  :dontknow:  I definitivno se neisplati dati 100e za leovincea, hehe, aj sam ga u par navrata mislio kupiti pa sam odustajao, i za šerpu ribe od serijskog dobio isto sto i s tim za 100e   ::)

bmw m 5:
bez ugradnje drugacije profilirane bregaste osovine....te bez podizanja kubikaze ugradnjom kita nema sanse ista dobiti na skuteru 4-t.....pogotovo na 50 ccm...sve ostalo je gubljenje vremena....

Gilera_Vk:

--- Citat: bmw m 5 - 28 Prosinac, 2010, 18:19:11 ---bez ugradnje drugacije profilirane bregaste osovine....te bez podizanja kubikaze ugradnjom kita nema sanse ista dobiti na skuteru 4-t.....pogotovo na 50 ccm...sve ostalo je gubljenje vremena....

--- Kraj citata ---

potpis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju