Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Tjuniranje ljenog baotiana
road_runner:
Frend ima ovakvog baotiana, http://www.asia-motor.com/en/products_show.asp?id=255
isti ko i na slici samo kaj ima spuh onak sfrkani ko 2t. pošto skut nejde nikam..ono...najgori baotian kojeg sam u životu videl, s punim gasom nemre nikak krenuti :angry7:
pa mi je frend reko nek ga malo porihtam preko zime da bude eksplozivniji jer se baš niš ne kuži u skutere. Mislio sam staviti onaj no name kit 80ccm gljiva, dizna i sport vario neki s lakšim rolicama. jel bi bilo još kaj da se stavi da se još dobije na startu, nema veze puno ili malo, sve je bolje nego kako je sad. I da, jel bi bilo bolje da se stavi normalni 4t spuh umjesto ovog kaj ima jer mslm da i on igra veliku ulogu.
Hvala na savjetima :notworthy:
kamikaza:
koliko ja znam auspuh na 4 t mora biti sto protocniji da bi dobio snagu a ako ima rezonantni to ga gusi i imo je jedan moj frend baotiana i bio je trom sa skinutim blokadama pa sam samo malo postelo karb i bio je zivahniji tak da i kad ga kupis novog imas nepostelan karb
road_runner:
evo ovakav spuh ima
znaci treba probati s protocnim spuhom jel bi dobil snage..ok..ionako treba ovog mijenjati jer bezveze zgleda :happy8:
neven92:
haha,to je onaj kad das full gas krene za 5 minuta :toothy11:
koji broj veca dizna,postelat ventile,lakse rolice...i bude bolje.. valjda :toothy3:
Kamba:
..to je spuh za 2T mašine... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju