Na rockyju isto imam taj "sfrkani" auspuh. Probal sam stavit obican od devetke (klasican top-grana), s tim da je iz njega dio necega izvadjen jer se cuo malo glasnije nego ostali takvi auspusi. Svejedno, sfrkani mi se pokazao boljim.
S njim je jaci iz nizih (na startu, i na uzbrdici kad malo padnu okretaji), a i puno se ljepse da krenut s malo gasa dok s ovim klasicnim sam morao nafrljit gas bar do pola da bi koliko-toliko normalno krenuo.
Na krajnjoj brzini je sfrkani isto bio malo bolji - uspije se malo vise zavrtiti, a i nije toliko "osjetljiv", dok je s ovim drugim dovoljan i najmanji vjetric kontra mene da bi izgubio nekoliko km/h
Uglavnom, montazom tog auspuha osjetio se pad snage u vise rezima (naravno, ne drasticno, ali dovoljno za izbit i to malo osmjeha s lica sto ga jedan vozac baotiana moze imati)
Znaci, ak se tvom frendu ne povraca od izgleda tog auspuha, ostavite ga gore.
*testiranja su obavljana na serijali. Za 72cc nemam blage kak se ponasa EDIT: e da... tocite si 10W40 ulje. U prospektu se preporuca gusce, 15W ili cak 20, ali ja sam s 10W (mineralno) vozio preko 9000km i nije bilo nikakvih problema, ni pregrijavanja po ljetu ni nis... A sad sam za promjenu isao stavit malo gusce, 15W40 bas da vidim kaj je to tak magicno u njemu kad se preporuca za baotiana i sav mi se utromio skuter, doslovno ko da si mu gram teze rolice stavio