Tehnički kutak > Injection

malossi sport pucanje klipova

<< < (6/6)

luna500rr:

--- Citat: Zeljac - 28 Prosinac, 2010, 22:12:58 ---dobro dok je ovako hladno naravno da bi ga ostavio i duze da radi ali i prek ljeta ostavio bi ga 5 10 min da radi taman zapalim cigaru :D

--- Kraj citata ---

Za 10min se vratim odakle sam posao, jer po hladnu ionako nemozes daleko, a i nije nevolja vozit...

matas damir:

--- Citat: Daci - 29 Prosinac, 2010, 12:20:34 ---isuse bože kaj kenjate vi svi o nestručnoj ugradnji lool ko što sa reko eni su 3 klipa pukla...a naslago sa se skutera i skutera i u o slučaju definitivno nije problem u nestručnoj ugradnji..kak mi nije puko serijala klip a ima prek 20000 km ...vertex mi na oko a i iskustvo mi kaže da je puno kvalitetniji od asso werke bar ovih kaj dolaze uz malossi. za jedan od ta 3 klipa kaj mi je puko znam zašto je puko...imo je dosta kilometara iza sebe i gornji kanal za kariku se već dosta pohabo.pa je vjerovatno zbog toga puko ;) al za druge nije bilo razloga da puknu ;)

--- Kraj citata ---
Ma svi su pametni, pusti selo. Ditech i PureJet su na takvom glasu baš zbog takvih. Meni su oba Asso Werke pukla zbog lošeg pritiska pumpe benzine. Sads je od Ditecha gore i samo s njom radi pa ćemo vidjeti. zadnji klip mi je durao 12 000 km

Iwo SR Tuono:
moj klip na ditechu od polinija ima preko 30 000km, nadživio je tri para karika i jedno pucanje elektrode svjećice i kod bivšeg vlasnika nestručno skidanje osigurača pa je i izvana oštećen, a isto je assowerke :glasses9: :dontknow:

Daci:
e pa ivo pogledaj si kanal prve karike ... zamjeni klip i vjeruj mi ić će ti puno bolje i ak ti pucka iz auspuha preko 80 km/h i onak se guši to ti je zbog toga ;)

Iwo SR Tuono:
razmottrit ću taj prijedlog

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju