Tehnički kutak > Injection

malossi sport pucanje klipova

<< < (5/6) > >>

Zeljac:
hahhaha a jbg prije me kostalo tak to idem odma pa gas dobro zna se desit da se zurim al ona bar pol gasa ne ful dok ne dobije tempraturu a nemam auto jer za auto nemam polozeno heheh :D

Crazy Kuree:
ivanm kakav je ovo klip od polinija? osim što mi s ove strane izgleda kovani

Iwo SR Tuono:
ditech se najbolje grije 3-4 minute na leru i preko 3/4 hladnjaka staviš karton,temp oko pola ili malo iznad što je super jel se na semaforu ohladi.
Čak i ja s kitom imam problema jer mi se ohladi na fakin semaforu ili kad ga brzo vozim, iznad 80  :happy6:

ivanm:
od corse al one stare corse.

Daci:
isuse bože kaj kenjate vi svi o nestručnoj ugradnji lool ko što sa reko eni su 3 klipa pukla...a naslago sa se skutera i skutera i u o slučaju definitivno nije problem u nestručnoj ugradnji..kak mi nije puko serijala klip a ima prek 20000 km ...vertex mi na oko a i iskustvo mi kaže da je puno kvalitetniji od asso werke bar ovih kaj dolaze uz malossi. za jedan od ta 3 klipa kaj mi je puko znam zašto je puko...imo je dosta kilometara iza sebe i gornji kanal za kariku se već dosta pohabo.pa je vjerovatno zbog toga puko ;) al za druge nije bilo razloga da puknu ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju