Tehnički kutak > Injection
malossi sport pucanje klipova
Zeljac:
ovako zanima me sad bi kupio neki kit i znam da je neko od ljudi sa foruma imo problem pucanja klipova na malossijevom kitu jel to istina ili i sad me zanima ja ak bi uzimo novi klip zanima me koji a da opet ne pukne jer uzalud onda kupovanje klipa hvala unaprjed na pomoci :)
luna500rr:
Pukne ako padne na pod, ja imam zamjenski klip vertex 47mm na malossi sportu, cini se tanka kao karika al dobro radi klip i sa povecanom kompresijom...
Zeljac:
pa oke ak ispadne iz ruke i pukne klip ;D ali u celindru tjekom voznje mislim a ovo za kariku te ne kuzim ?
Daci:
meni su pukla 3 klipa malosijeva....jedan je bio dosta vožen..jedan oko 10000 km a jedan je nov oko 2000 km vožen al taj nije puko već je napuko po cijeloj dužini ..crta se vidla...vertex ima jebene klipove i brijem da su kvalitetniji od assowerke koje koristi malossi (imam doma i vertexa)...ja sad u malossi cilindru imam rms-ov klip ... ak želiš kit kupi ga bez obzira na to...to nije pravilo da pucaju klipovi ...meni se to 3 puta dogodilo što ne znači da će se i tebi ..uostalom uvijek možeš kupit neki drugi klip ;)
matas damir:
Meni su dva pukla i oba puta zbog manjka goriva. nadam se da je sad to rješeno, ali vrijeme će pokazati, samo Malossi daje ECU, a Polini daje polini čašicu bez ECUa koja povećava dotok goriva(barem mi se čini da je tako što se polinija tiče) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju