Općenito > Propisi
registracija motora 50ccm
3alfa3:
--- Citat: bikloner - 15 Ožujak, 2011, 16:36:00 ---Ovako..
Skuter e odjavljen..
I sad.. Nakon sto obavim tehnicki, idem na muriju po tablicu i prometnu?
A sta je s osiguranjem? Moram bas otic u neku osiguravajucu kucu il kako to ide..?
Koja je u stvari procedura nakon tehnickog?
--- Kraj citata ---
Sa odjavljenim knjizicama i osobnom kartom odes na tehnicki (ako si kupio odjavljen skuter, onda trebas i kupoprodajni ugovor). Tamo uplatis osiguranje (ako u stanici postoji ta mogucnost, a u vecini njih postoji), obavis tehnicki i platis sve zivo i nezivo (cestarina, okolis itd).
Onda sa novom prometnom odes u policiju da ti ju potvrde i sa potvrdjenom prometnom se vracas na tehnicki gdje ti daju tablicu kad vide da si potvrdio prometnu.
To je to
bikloner:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2011, 16:40:28 ---Sa odjavljenim knjizicama i osobnom kartom odes na tehnicki (ako si kupio odjavljen skuter, onda trebas i kupoprodajni ugovor). Tamo uplatis osiguranje (ako u stanici postoji ta mogucnost, a u vecini njih postoji), obavis tehnicki i platis sve zivo i nezivo (cestarina, okolis itd).
Onda sa novom prometnom odes u policiju da ti ju potvrde i sa potvrdjenom prometnom se vracas na tehnicki gdje ti daju tablicu kad vide da si potvrdio prometnu.
To je to
--- Kraj citata ---
Pa nesto tako sam i mislio, ali bio sam vec jutros na tehnickom, obavio ga, to me kostalo 115 kn.. Nisam dobio prometnu, samo 2 papira ("registracijske oznake", tako nesto) i frajer mi je sam rekao da s tim idem na policiju, a meni se zurilo, pa nisam bas stigao ispitivat, pa mi sad nije jasno..
Ne kuzim, ko mi sad treba izdat prometnu, kaj s osiguraanjem i to.. :S
BilyPiton:
s tim odes na policiju ispunis registarski list na MUP-u i onda ti ona na šalteru napravi knjižice al prije svega trebaš napravit osiguranje za registracisku oznaku koju si dobio ili ak nisi onda je na murji moras kupit pa onda ic napravit osiguranje :icon_thumright:
bikloner:
--- Citat: BilyPiton - 15 Ožujak, 2011, 19:03:48 ---s tim odes na policiju ispunis registarski list na MUP-u i onda ti ona na šalteru napravi knjižice al prije svega trebaš napravit osiguranje za registracisku oznaku koju si dobio ili ak nisi onda je na murji moras kupit pa onda ic napravit osiguranje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
E hvala puno!
Moze jos samo informacija, jel ima razlike medu osiguravajucim kucama?
Cijena je pretpostavljam ista svugdje?
I jel se moze kako izvuc kakav popust s obzirom na to da mi je ovo prvo vozilo koje regam na sebe? :)
BilyPiton:
mozda bi mogo 10% dobit, al sumnjam meni je stari frend sa zastupnikom pa nisam mogo dobit ni 10% na prvi motor jel su sve kuće povezane nekada se to moglo sada vise ne preporučam , jadransko ili allianz nikako ne HOK
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju