Općenito > Propisi
registracija motora 50ccm
Nikola18:
--- Citat: BilyPiton - 06 Ožujak, 2011, 21:12:09 ---samo uzmi tablicu tu i odi ga regat s tom tablicom i jos ces ustedjet par desetaka kuna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa kaj se ne dobije neka kazna ak se ne vrati nakon sto je odjavljen? :D
3alfa3:
--- Citat: bikloner - 07 Ožujak, 2011, 20:32:04 ---Eh, nemam ju, u tome i je problem..
Oce bit problema zbog toga?
--- Kraj citata ---
Pa tablicu ti uzme murija kad odjavljujes vozilo i vraca ti ponistene papire. Cudno je da nema ponistene prometne, a jos cudnije da je skut odjavljen, a nisu uzeli tablicu.
Meni to smrdi....
bikloner:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Ožujak, 2011, 00:03:18 ---Pa tablicu ti uzme murija kad odjavljujes vozilo i vraca ti ponistene papire. Cudno je da nema ponistene prometne, a jos cudnije da je skut odjavljen, a nisu uzeli tablicu.
Meni to smrdi....
--- Kraj citata ---
Nee, pomjesao si..
Nisam ja taj koji ima tablicu.. :)
Samo nemam pojma di je stara prometna.. Imam ovjeren ugovor i knjizicu vozila..
Pa me zato zanima jel bas mora bit i stara prometna..
VoltMan:
--- Citat: VoltMan - 07 Ožujak, 2011, 12:32:33 ---Ovako imam ja jedno pitanje vezano za reistraciju...
Skut se nalazi u ZG i tamo ce se i koristit,ali je problem sto ga zelim/moram regat na firmu koja je registrirana u drugom gradu.
E kako sad ide procedura oko reganja?
Znam da tehnicki mogu napravit u ZG,ali sta onda moram u taj grad po osiguranje i na muriju ovjerit knjizicu i onda natrag po tablu u stanicu tehnickog u ZG-u ili?
--- Kraj citata ---
Nitko nije radio nista slicno?
bikloner:
Ovako..
Skuter e odjavljen..
I sad.. Nakon sto obavim tehnicki, idem na muriju po tablicu i prometnu?
A sta je s osiguranjem? Moram bas otic u neku osiguravajucu kucu il kako to ide..?
Koja je u stvari procedura nakon tehnickog?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju