Općenito > Propisi

registracija motora 50ccm

<< < (8/12) > >>

yamaha-aerox-tuning:
Išao sam računati registraciju skutera. Informativno me zanimalo koliko bi izašlo s osiguranjem prva registracija novoga skutera. Ono mi odrapilo 989,87 Kn. Upisao sam 50 ccm, stavim ja 49 ccm i izbaci mi 815,87 kn. Na koju brojku kubikaže od ove dvije gledam? Da li imam možda pravo na neki postotak bonusa ako tek prvi puta uzimam osiguranje?

3alfa3:

--- Citat: yamaha-aerox-tuning - 17 Ožujak, 2011, 10:41:54 ---Išao sam računati registraciju skutera. Informativno me zanimalo koliko bi izašlo s osiguranjem prva registracija novoga skutera. Ono mi odrapilo 989,87 Kn. Upisao sam 50 ccm, stavim ja 49 ccm i izbaci mi 815,87 kn. Na koju brojku kubikaže od ove dvije gledam? Da li imam možda pravo na neki postotak bonusa ako tek prvi puta uzimam osiguranje?

--- Kraj citata ---

Puno je to.
SAd sam racunao, i ispada obavezno osiguranje (bez ikakvih dodatnih opcija) i registracija sa svime 719kn. Preporuka je da osiguras vozaca i suvozaca i to di dize cijenu ukupno na nekih 800kn

bikloner:
Ovak, bas sam obavio registraciju (HVALA SVIMA NA POMOCI I SAVJETIMA!) i krenuo racunati i ispada da me izaslo 600 kn, s tim da je skuter bio odjavljen, znaci trebale su mi i nove knjizice i tablica..

U gl, moja racunica je ovakva:
Tehnicki: 115 kn
Eko naknada: 68 kn
Osiguranje: 270 kn
Biljeg: 45 kn
Nove knjizice: 70 kn
Tablica: 42 kn

== 610 kn

Pa me sad cisto informativno zanima, kako tako malo? Gdje je caka? Ili sam ja platio jos nesto a da se ne sjecam? :D

BilyPiton:
da to se i meni cini  da je malo ak je to tak jebenooooooooooo  :icon_thumright:

Arhont:
Mene sve skupa došlo oko 660 kuna isto motor bio odjavljen i tablice vraćene. Osiguranje mi je 15% bilo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju