Ostalo > Chat house

CHAT: divljakusa vs rest of the forum

<< < (13/173) > >>

steeef:
ak nećete stavit te svoje brutalne zipove neznam kaj onda jebete njega i njegovu temu.
ak si u pitanju kakve osobne stvari to riješite drugde.
i onda umjesto da čitam o skuteru o kom je tema moram čitat vaša djetinjasta prepucavanja..
on očito isto slaže skuter za sebe a ne za trku(bar je tak i sam rekel)..
ak ste tolko sposobni pa da vidimo onda i vaše pile  :dontknow:
sa zadovoljstvom budem čital projekt.

doritos:
De ljudovi, Žićbo dolazi, ja idem nekam fukat, a vi?? :dontknow:

2TDottore:
kao prvo izmedju jurce i mene nema nista osobnog....bas suprotno frendovi smo i kad god treba on pomogne meni il ja njemu....a ovo prepucavanje je tek tolko da se nes pise i iznesu neka svoja misljenja....

kao drugo moj projekt je u mojoj temi o mom zipu i sve se vidi sve se zna samo sto moj projekt nije ovakvog oblika zato kai sam ja svog zipa slozio doslovno za tjedan dana krenuvsi od nule i nisam se sjetio svako malo sliakt i stavljat slike kad nes novo stavim na njega...slikano je kak je izgledao i kak sad izgleda....

--- Citat: doritos - 24 Prosinac, 2010, 16:28:37 ---De ljudovi, Žićbo dolazi, ja idem nekam fukat, a vi?? :dontknow:

--- Kraj citata ---

odi....koji k**ra* si onda jos tu....  :laughing7:

steeef:
onda si pravi frend ak svog frenda tak podjebavaš.
a to iznošenje mišljenja kak veliš nie niš neg podjebavanje.

svaka čast onda kad si složil..sam kaj tebi frend ne spama temu nit ne ne podjebava  :icon_thumright:
kolegijalnost stvarno na nivou.

doritos:

--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 16:29:09 ---kao prvo izmedju jurce i mene nema nista osobnog....bas suprotno frendovi smo i kad god treba on pomogne meni il ja njemu....a ovo prepucavanje je tek tolko da se nes pise i iznesu neka svoja misljenja....

kao drugo moj projekt je u mojoj temi o mom zipu i sve se vidi sve se zna samo sto moj projekt nije ovakvog oblika zato kai sam ja svog zipa slozio doslovno za tjedan dana krenuvsi od nule i nisam se sjetio svako malo sliakt i stavljat slike kad nes novo stavim na njega...slikano je kak je izgledao i kak sad izgleda....

odi....koji k**ra* si onda jos tu....  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pa sad cu beli brate, samo da saperem pitonca... :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju