Ostalo > Chat house

CHAT: divljakusa vs rest of the forum

<< < (14/173) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: stefek - 24 Prosinac, 2010, 16:24:50 ---ak nećete stavit te svoje brutalne zipove neznam kaj onda jebete njega i njegovu temu.
ak si u pitanju kakve osobne stvari to riješite drugde.
i onda umjesto da čitam o skuteru o kom je tema moram čitat vaša djetinjasta prepucavanja..
on očito isto slaže skuter za sebe a ne za trku(bar je tak i sam rekel)..
ak ste tolko sposobni pa da vidimo onda i vaše pile  :dontknow:
sa zadovoljstvom budem čital projekt.

--- Kraj citata ---

--- Citat: stefek - 24 Prosinac, 2010, 16:33:32 ---onda si pravi frend ak svog frenda tak podjebavaš.
a to iznošenje mišljenja kak veliš nie niš neg podjebavanje.

svaka čast onda kad si složil..sam kaj tebi frend ne spama temu nit ne ne podjebava  :icon_thumright:
kolegijalnost stvarno na nivou.

--- Kraj citata ---
baaš tooo, sve si pogodioo  :notworthy:  :icon_thumright:

ivanm:
MIIIIIIR !!  :evil5:

gumy:
od dottoreovih izjava me hvata proljev
odo na wc

EDIT: prevario sam se
znači nikog ne zanima kak si ti svoj zip složio u tjedan dana
hvala bogu pa ima nekoga ko je voljan probati više od već standardnog high end tuning es pe mašine u obliku multivara, kb glave, 28 kejhina i đolimoto/malossi/pm auspuha, i ko je voljan podjeliti svoje zamisli ideje s ostalima koje to zanima.
pusa

2TDottore:

--- Citat: stefek - 24 Prosinac, 2010, 16:33:32 ---onda si pravi frend ak svog frenda tak podjebavaš.
a to iznošenje mišljenja kak veliš nie niš neg podjebavanje.

svaka čast onda kad si složil..sam kaj tebi frend ne spama temu nit ne ne podjebava  :icon_thumright:
kolegijalnost stvarno na nivou.

--- Kraj citata ---

to nema nikakve veze sa prijateljskim odnosima....ovakakv nacin "podjebavanja" je cista zajebancija i nista osobnog i ozbiljnog tak da ne vidim razloga da bi se neko mogo na tak nesto naljutit....dapace meni je fora kad mene neko podjebava na isti ili slican nacin kak i ja njega jer bar mi nije dosadno....a to kai neki shvacaju to na krivi nacin toe jbg njihov problem....neki od nas su tu samo zato da se zajebavamo i takvi smo od pocetka od kad smo dosli na forum i poznati smo po tome...

2TDottore:
kakve su sad ovo fore sa odvajanjem tema....daj brisite to....ak ocu ovakvu temu sam cu ju otvorit...  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju