Ostalo > Chat house
CHAT: divljakusa vs rest of the forum
DeLUX:
da me smeta i da oću da se priča o mom zipu stavio bi i ja projekt..
ali iskreno boli me k**ra* ko kaj priča za mog zipa i ne mislim se hvalit tu.
složio sam ga za sebe i da se vozim s ekipom na stazi i nije mi bitno ko je prvi a ko je zadnji
tak svi razmišljaju s kim se družim a to se da vidjet zbog toga što na stazu dolaze i mhr replice i serijale i tak nešto pa se vozimo svi zajedno..
ti vidim da si pametan i da voliš jurču pa se volite onda, neznaš kak razmišljamo tak da bolje nemoj nas komentirat..
uživajte :hello:
to devil ma yela
ivanm:
mislim da bi i ti treninzi trebali biti zbog druženja, suradnje i zezancije a ne svađe i prepucavanja :angry7:
Drnda:
ako bude srece, doci cu i ja na trening na marof
2TDottore:
jurca nema veze sta si ti vozio ovo sta ja imam prije 5 il vise godina....nego se radi o tome da je taj moj nabacani casual setup sigurno konkurentan na stazi tom tvom maximum setupu jer ga ti iz vise razloga nemozes iskoristit....a ti nam svima dokazi da to nije istina....ak sam ja u krivu kad to dokazes ja cu otvoreno tu napisat da sam pogrijesio i da ti je stvarno zip klasa il dve iznad svih drugih....
a kao sto sam vec reko i opet ponavljam da si pravi majstor kad iz slabog izvuces maximumum a ne kad iz teoretski brutalnog izvuces minimum....ja ne velim da se vidim u ijednom od ove dva slucaja al stojim iza toga....
devil_ma-yela:
--- Citat: DeLUX - 24 Prosinac, 2010, 16:07:23 ---da me smeta i da oću da se priča o mom zipu stavio bi i ja projekt..
ali iskreno boli me k**ra* ko kaj priča za mog zipa i ne mislim se hvalit tu.
složio sam ga za sebe i da se vozim s ekipom na stazi i nije mi bitno ko je prvi a ko je zadnji
tak svi razmišljaju s kim se družim a to se da vidjet zbog toga što na stazu dolaze i mhr replice i serijale i tak nešto pa se vozimo svi zajedno..
ti vidim da si pametan i da voliš jurču pa se volite onda, neznaš kak razmišljamo tak da bolje nemoj nas komentirat..
uživajte :hello:
to devil ma yela
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 24 Prosinac, 2010, 16:12:02 ---mislim da bi i ti treninzi trebali biti zbog druženja, suradnje i zezancije a ne svađe i prepucavanja :angry7:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
čemu onda prepucavanje da nije konkurentan na stazi, uzalud bačene pare, vo no
uostalom, on baca pare i njegov je problem ako nešto krene po zlu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju