Tehnički kutak > Tuning skutera

roost :))

<< < (16/18) > >>

ivanm:
svatko mora biti svjestan svojih potreba, mogućnosti i granica... i raditi u skladu s time... ako je nekome 70ccm limit, on ima razloge za to.. nekome ni r1 sa 200 ks nije limit nego ide to tunirat, tak da sve je to individualno i nije za osudu..

gumy:

--- Citat: DeLUX - 29 Prosinac, 2010, 01:37:58 ---dobro složenoj 70ici nemože konkurirat samo sa tim dijelovima  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

pa nebi pričao tako šta da nisam isprobo sve i svašta i da znam kako jedno i kako drugo ide.
to što svi uspoređuju 70ccm sa ulupanih 2000e protiv BB sa ulupanih 500ak eura je smješno

DeLUX:
nebi ni ja pričo neš a da nemam ili da nisam probo..
istina da BB sa manje novaca bolje ide, ali da BB sa glavom, multivarom karbom i tim nekim sranjima ide bolje od 70 složenog to nebi baš reko..
naravno na 70cc mislim na sve dijelove pošto nemožeš stavit HE i onda samo multivar  :happy3:

fatal1ty:
to koliko HE ide bolje od malo složenog BB-a nebi uopće komentiro ;)...a razlika u trajnosti nebo i zemlja.

face it...50tke su 50tke,naturpijane na 70ccm su brze za to šta jesu,ali uspoređivat sa bbom i s većim motorima,mislim da nema smisla...onda ti je očito pimpek mali ili imaš ogromne komplekse.

DeLUX:

--- Citat: fatal1ty - 29 Prosinac, 2010, 13:55:04 ---to koliko HE ide bolje od malo složenog BB-a nebi uopće komentiro ;)...a razlika u trajnosti nebo i zemlja.

face it...50tke su 50tke,naturpijane na 70ccm su brze za to šta jesu,ali uspoređivat sa bbom i s većim motorima,mislim da nema smisla...onda ti je očito pimpek mali ili imaš ogromne komplekse.

--- Kraj citata ---

očito ti 70 nije išo..pa j#bote da nemam doma to sve kaj misliš da bi se upušto u raspravu??
ja sam na strani BB-a iskreno ali moraš se ipak potrudit da skineš 70..
primjer ti je kude i niš ti više neću pričat  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju