Tehnički kutak > Tuning skutera

roost :))

<< < (17/18) > >>

doritos:
A cuj, ko voli nek izvoli, meni je san imati rs250 dok neki mi govore kaj ce ti to jedino ak imas 200kn za svakodnevnu voznju, jbg sad me to prima i ne zanima me kolko trosi itd, kasnije kad cu imat 30godina cu vjerovanije drugacije razmisljati.

Isto tako prije su mi bile samo plavuse i arijevke bile prejebene, ovo ono, a sada su mi sve dobre  :laughing7:

Prije godine dve, sam mogo sloziti isto haj end jer sam fino radio i imao mjesecno po 5t kn u firmi al sam vidio kolko moze biti izludjujuci taj haj end i kolko jebade ima po ljeti,stelaj diznu, pa booo neki bog dela, pa cupaj tu diznu, stavjaj drugu itd...

Al zato ne osudjujem one koji to imaju i kome se da s time zajbavati nit osudjujem one koji mogu imati samo zx na skuteru al OSUDJUJEM one koji nisu to niti probali nego govore teoretski, ovo, ono i pametuju a nisu to osjetili na svojoj koži!!!

Ko voli nek izvoli, samo nemojte govoriti ono sto nije ili niste probali :icon_thumright:

DeLUX:

--- Citat: doritos - 29 Prosinac, 2010, 15:07:06 ---A cuj, ko voli nek izvoli, meni je san imati rs250 dok neki mi govore kaj ce ti to jedino ak imas 200kn za svakodnevnu voznju, jbg sad me to prima i ne zanima me kolko trosi itd, kasnije kad cu imat 30godina cu vjerovanije drugacije razmisljati.

Isto tako prije su mi bile samo plavuse i arijevke bile prejebene, ovo ono, a sada su mi sve dobre  :laughing7:

Prije godine dve, sam mogo sloziti isto haj end jer sam fino radio i imao mjesecno po 5t kn u firmi al sam vidio kolko moze biti izludjujuci taj haj end i kolko jebade ima po ljeti,stelaj diznu, pa booo neki bog dela, pa cupaj tu diznu, stavjaj drugu itd...

Al zato ne osudjujem one koji to imaju i kome se da s time zajbavati nit osudjujem one koji mogu imati samo zx na skuteru al OSUDJUJEM one koji nisu to niti probali nego govore teoretski, ovo, ono i pametuju a nisu to osjetili na svojoj koži!!!

Ko voli nek izvoli, samo nemojte govoriti ono sto nije ili niste probali :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da smo na fejsu stisnuo bi LAJK  :notworthy:

Drnda:
to je ovo prijavi moderatoru, ovo desno je komentiraj  :toothy12: :toothy12:

ma bb sa upola manje love jede high end tako da je po meni bolje bb, ali 70 je ipak  70  :toothy11:

DeLUX:
kao što reko..
KUDE i njegov zip
mislim da se kužimo  :icon_thumright:

fatal1ty:
lol nepričam ja o svome,ja sam imao highmidrace,a koliko ljudi je imalo HE kod nas mislim da ni u ZGu tog nikad ni toliko bilo na cesti :laughing7:....i nekazem ja da to nejde. 50tke idu za 50tke,ali su 50tke,glupo mi je da to uopće netko uspoređuje s nekaj večim kak je to i krenulo...nego nije tema roost ?  :dontknow:

i da hebo vas više sve taj piaggio zip, imam neopisivu želju to reć :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju