Tehnički kutak > Tuning skutera

roost :))

<< < (15/18) > >>

DeLUX:
kad sam se upustio u to prodo sam sve živo kaj sam imo..
komplet sve zvučnike iz sobe woofere, pojačala i ta sranja
u to vrijeme sam zaboravio kad sam zadnji put otišo van i potrošio pare
za cigarete nikad nisam trošio niti ne mislim...20kn dnevno nije malo i to rađe potrošim na dvije pive sad
malo sam usporio pošto je zima pa stignem složit i skoro stalno idemo van, ali opet kad zagusti da se treba složit odričem se izlazaka i kupim neke dijelove
ako ne ulupam u motor zapijem, pa aj mi reci kaj je bolje  :icon_thumright:

wonderkid:
bolje u motor ulupat naravno,sigurno si imao vraski volje kada si se upustio u taj podhvat

DeLUX:
na te kompjutere i ta elektronička sranja sam brijo u osnovnoj školi uz motor na kojem nisam niš slago pošto mi je bilo dovoljno kolko ide  :dontknow:
sad kad neš hoću odreknem se nekih stvari i brzo se skupi...
evo sjeban mi komp već skoro dvije godine a moram kupit samo matičnu, ali imam laptop pa mi se neda jebat s tim kompom koji je kao za igrice  :dontknow:
nakon drugog mjeseca mi stiže još jedan motor i do ljeta bude valjda neki auto još i nabavili smo neki brod tu kvartovska ekipa
i od drugog mjeseca počinjem radit da imam za ljeto i to je to
u skutere ulagat više neću kad složim BB kad se neš sjebe zamjenit ću i skuter će mi bit samo za stazu i za pokoji meet
naravno prvi takav će bit ovaj od divljaka i takvi meetevi su najbolji koji nemaju đir od 1800km pa mrtav umoran dođem doma

animatrix:
ni ja, nisi na dobitku ako prodas pola sobe da bi imao jednu stvar.. zato sam ja jos na serijali, u godini dana kave i cigara se da slozit pristojan setup, al opet ima nesto i u tome - "poslednji boem" fazon

salej600:
Sve je stvar osobnog odabira, želje, volje, prioriteta i kompromisa. Takav je i cijeli život, a gotovo sve se može ako se želi i hoće.
Najlakše je doma gladit pisu, lupat po tipkovnici i pisat da se ništa ne može.
Ali, poštivam, i to je nečiji izbor  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju