Tehnički kutak > Tuning skutera
roost :))
Iwo SR Tuono:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 28 Prosinac, 2010, 23:34:15 ---oni koji su prešli tj. složili bb gore su to učinili radi jednog jedinog razloga
lova$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$44
koju treba izdvojit za takav hobi, a ako jednom slozis dobar HE i vec izdvojis tu lovu onda ti nece biti zao jednom godišnje ili svaku drugu sezonu složit novi kit, mozda radilicu a ovo ostalo sve traje dosta dugo (tipa struja,karb,prijenos). Svi ala HE sa foruma, ne svi ali većina su slagani potegni vamo tamo, znam par ljudi koji su otvorili kesu i uzeli SVE u jednom trzaju, dobar njih jos danas vozi te skutere..opet to su dečki koji su išli na neki look ,na na race stim..pa ono
Da li se moze vozit svaki dan, može ima dobrih primjera, po meni da bi slozio HE koji ce ti sluzit trebaš proc sve etape počevši od zx, pa base i nadalje sve je to dio toga....
lp.
--- Kraj citata ---
točno to, kako kaže mamić, moraš imaš čuku za to, a dalje čitaj moj potpis xDD
Uglavnom, ja znam masu primjera kako ni base ljudi ne slože dobro pa zaljepe karike i šta ti ja znam
Ono što većina gleda je POTROŠNJA, a to znači da mulac od 15-16-17 dnevno mora financirat ulje,benzin,cigare i kavu dve a sve od 20-30-40kn, a to kad voziš 12-15-18-20ks nemožeš isfinancirat, zato neki kao ja voze ditecha pa im troši 3 litre, neki se voze samo vikendom, a neki voze serijale s diznom 50 i s blokadama,a neki se ne voze nego im skuter služi da se mogu hvalit da ga imaju
gumy:
pa baš i nije do love jer ajmo bit realni, ako slažeš bb kao da slažeš 70icu možeš potrošiti isto para ako ne i više.
to što velika većina složi bb sa variom,glavom i većim karbom, potroši 3-4 puta manje para a konkurentna je 70ici je drugi problem.
DeLUX:
dobro složenoj 70ici nemože konkurirat samo sa tim dijelovima :binkybaby:
animatrix:
a ni po mtbf-u ;D
wonderkid:
--- Citat: DeLUX - 29 Prosinac, 2010, 00:17:31 ---imam takvog frenda...ja mu kažem da mu zamjenim disk pločice znači 40 i neš sitno kuna i on kaže neda stari
i frend odfura u servis i naplate 250kn to sve..reko dobro tvoji su novci i tvoj motor pa radi šta oćeš
a wonderkid..sa 16 godina nebuš imo 2000eura u rukama nego ja gledam na to da kupiš dio po dio i sam složiš..
znači skupiš ajmo reć 100-200 eura i kupiš si neki kit i spuh i tak..ne pričam ja o 2000eura u komadu pa sve samo nabacat :dontknow:
--- Kraj citata ---
kad gledas jedino da si istinski zaljubljenik pa sve novce koje skupis das za motor tj za djelove te imas san da jednom slozis HE ali u danasnje vrijeme veciina pusi i pije a tu i ja spadam i da nisam ni pil i pusil do sad vjeruj mi mogao bi slozi jednog HE i jos bi imao novce za slozit drugu bb ac masinu pas me j#bo ako nije istina i jos kad si racunam pare kaj u komp utucem i dode do toga da sad mi skut umjesto da bude spreman i vozen stoji u garazi raskopan i ceka bolje dane da se slozi,takva ti je situacija kod mene i kod mnogih drugih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju