evo ovako u petak sam isao pogledati ovaj skuter
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-beverly-200-cm3-oglas-1440729procitajte oglas,pise da ima 6000km,na motoru ne radi nista osim pokazivaca goriva,tako da se ne zna koliko ima kilometara.
kad sam sjeo na motor prvih 100 m motor je izuzetno tesko vozit jer nosi lijevo desno,kad sam dao gas do kraja motor ima koma ubrzanje(derbi je za njega formula,a ja jos jadikujem kako derbi ide lose),rekao ja vlasniku da s motorom nije nesto u redu,kaze on da to nosi zbog kofera,skinuli kofer opet ista prica,motor ne moze drzat pravac na bez gasa nego pada lijevo desno.
poceo sam pred njim detaljnije gledat motor i sutio sam nako cega je prodavac mi poceo govorit kako je dvaput pao,ali lagano,sto mi prije nije rekao,ali ocito je,tako da preskocite ovjaj motor,izgledom je solidan,ali kad malo bolje pogledas vidis da plastike na nekim mjestima ne sijedaju,fali plastika kod prednjeg desnog amortizera sto govori da je vjerojatno vilica dobila,uglavnom bio tamo 10 min sjeo u auto i nazad,jedino mi zao sto sam napravio 220km da bi vidio to sranje!