Općenito > Maxiskuteri

koji maxi skuter

<< < (19/23) > >>

steeef:
nexus ima dugačak sic a i ručke su mu dosta više pa se moreš složit skroz uspravno sjedit.
derbi je više sportski skuter,takav mu je i ovjes pa ide bolje u krivinama nego x9 i slični touring skuteri.

--- Citat: mrcina - 31 Prosinac, 2010, 09:33:00 ---taj 200 nije tvornički več je tuniran zato se nemaš što klanjati.

inače runneri su lagani i ta 200 mašina je za njih majka , jače mašine su mu kao fičeku abarth.

--- Kraj citata ---

tuniran sa multivarom.

mrcina:
baš si u krivu. ako si pro vozač i sa turingom ulaziš kao i sa sportivom u zavoj bez problema.

a ako si amater kao ja onda pimplaš dok ti ne dojadi.

kad ti dojadi onda se i ti počneš naginjati u zavoju kao profić.

za takve stvari moraš imati kilometara i zamjenjenih motora kao gača.

steeef:
po tvojoj teoriji bi onda moto gp trke vozili i sa motorom tipa fazer ili mt03 il neki drugi zato kad su vozači profići jel?
osjeti se razlika od skutera do skutera pogotovo između nexusa i atlantica i sličnih iz kredenc klase koje sam vozil.

Drnda:
naravno da ovisi koje vozilo imas, nemozes sa svakim isto voziti... ja sam svoje potpuno preradio samo iz razloga kako bi bilo sve na njemu kako ja zelim da bude , jer sa serijskim nemozes uci u krivinu u pola od ovog sto ja sad sa istim skuterom ulazim.... sve je stvar podesenosti... ali naravno i samog motora, skuter, automobila....

steeef:
znam ja to i jasno mi je...ali nekima baš i nije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju