Općenito > Maxiskuteri

koji maxi skuter

<< < (18/23) > >>

oki1983:
uglavnom osjetna je razlika izmedu x9 i gp1,x9 je udobniji,ali je pri vecim brzinama dosta nesigurnije ga vozit nego gp1,tamo gdje max mogu sa x9 80kmh sa gp1 bez problema 100kmh,nekako mi se gp1 predvidljivije ponasa na cesti.

oki1983:
naspram beverlya 200 ivanmov nrg je bio puno startniji,a lik je trazio 13500kn,usto beverly je bio ne vozljiv!stoga ko kupuje skuter detaljno isprobat ciklistiku motora,moj derby je bio skucan sa 130kmh u ovcu ,nakon ravnanja vilica ide ravno,i puno je sigurniji od svih skutera sto sam vozio,jednostavno pri vecim brzinama se osjecas sigurnije,jedini je problem sto mu se max brzina smanjila na 120kmh,vjerujem da je to zbog potrosenosti gume,jer guma ima prakticki za vise od 0,6cm manju colazu,stoga ubrzanja bolja,a krajnja slabija,jedino me muci sto se x9 vrti na vise okretaja,recimo oko 9000,dok gp1 max mi je bio na oko 8400.

pretrazivao sam net i neki kazu da ima blokadu na gasu,sto ja ne vjerujem,pak neki kazu da na prvom servisu odblokiraju,sto opet ne vjerujem,max sto sam isao s njim je 130kmh(neka blaga nizbrdica na autoputu kod zadra) a moga je i vise,dok neki kazu da ide bez problema 145 kmh sto bas i ne vjerujem,ali vjerujem da je dosta startan skuter u usoredi s drugima(osim runnera koji me oprao na startu u zg,al na krajnjo je bio dosta iza mene),taj runner se dizao na gas,sto je s derbijem nemoguce.bio je runner 200ccm.svaka cas decku!

mrcina:
taj 200 nije tvornički več je tuniran zato se nemaš što klanjati.

inače runneri su lagani i ta 200 mašina je za njih majka , jače mašine su mu kao fičeku abarth.

nexuszd:
Skupi još mlo novaca i odi po nexus  :icon_thumright:

mrcina:
evo uzmi moj netreba ti niš (osim love za kupiti) samo dobra volja za vožnju.runner je predviđen za gradsku vožnju.
nexus je super jer ima istu mašinu kao i moj ali sjedenje mu je drukčije, kod mene ti je kao dasjedneš u fotelju i vozi a kod nexusa ti je kao na montbajku malo nagnut prema napred pa ti malo ruke imaju težinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju