I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
heh, meni isto, pun k trosi, nekih 6 litara, a jebga,šta sad, manja dizna, losije performanse!ej mr Đej, kakav je to vakum ventil?? to ono pored pumpe za gorivo???
meni nije jasno kako vam moze trositi 6 litara, pa i 4.3 litre su previse.meni je 3 litre, krajnja s autom 75.jedino ako imate kit od 100cc onda je 6 litara cak i ok
Citat: zikihos - 22 Studeni, 2007, 01:33:03meni nije jasno kako vam moze trositi 6 litara, pa i 4.3 litre su previse.meni je 3 litre, krajnja s autom 75.jedino ako imate kit od 100cc onda je 6 litara cak i ok Za serijalu jest malo previse 4.3, ali uzmi u obzir da malo bolje ubrzavaju.
ne da mi se citat cijeli topic, al o cem vi pricate?? lolpa serijala ne smije trosit ispod 4l inace zna biti sranja. vama kojima trosi 3 kaj je to ditek??najjace mi je kad neko veli ima kit spulju i trosi mu 3.5l hahaha. istina moze trosit i high end setup 4.5l al koje su posljedice toga jel znate uopce??
serijski sr150 trosi 6,5l i onda waynder veli da njemu sa kitom trosi 4,5-5 l,tko je tu lud...