Ostalo > Motocikli

Dajte mi mišljenje o ovom motoru

<< < (5/12) > >>

doritos:

--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 14:32:14 ---ja sebi trazim nekog rs-a...i ako treba platit cu ga vise, samo ako je uredan, bez greski i pogotovo bez padova..ovaj prvi sto si pokazao sigurno je padato snjega, jer plastike su cirkus..ovaj drugi je cini mi se ok, samo ova cjena me muci, jer neznam tko bi prodavao takvog rs-a za te pare...
obavezno moras vidjeti servisnu knjizicu jer taj se motor MORA redovito servisirati, jbg 2t...
najbolje da vidis detaljno uzivo i probas..i ako mozes da povedes nekog sa sobom koji se mozda bolje kuzi..
ako imas vremena najbolje je da trazis polako i sigurno.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Taj DRUGI rs mi je stvarno boli glava, da imam sada bar nesto kesha otispo bih ga vidjet, probat i na kraju UZEt.  za te pare je badava.

fatal1ty:

--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 14:32:14 ---ja sebi trazim nekog rs-a...i ako treba platit cu ga vise, samo ako je uredan, bez greski i pogotovo bez padova..ovaj prvi sto si pokazao sigurno je padato snjega, jer plastike su cirkus..ovaj drugi je cini mi se ok, samo ova cjena me muci, jer neznam tko bi prodavao takvog rs-a za te pare...
obavezno moras vidjeti servisnu knjizicu jer taj se motor MORA redovito servisirati, jbg 2t...
najbolje da vidis detaljno uzivo i probas..i ako mozes da povedes nekog sa sobom koji se mozda bolje kuzi..
ako imas vremena najbolje je da trazis polako i sigurno.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hahahahaha  :toothy12: :toothy12:

ti misliš da to postoji ? dvotaktni motor bez greške xD ,a pogtovo 125ica...jesus,nevjerujem da ovo čitam
servisna knjižica...omg...ovo su neke žešće nebuloze, to ti sve postoji na jednom mjestu i zove se motosalon =)

Vjeruj mi ja bi radije da nije motor servisiran u servisu nego da je,šta sam sve vidio nije mi bilo dobro.
Vidim da voziš firtakte...ovo nije ni blizu tome,a bogme ni 50tkama 2t.

loris46:
uvjerio sam se kada je prijatelj kupio prosle godine rs-a sa 3500km star 2god, bez ogrebotine, sa servisnim knjizicama i svim racunima za 23tkn..tako ne pricam nebuloze..jer kada sam rekao da bi izdvojio vise novaca nisam mislio na 10tkn nego na 20+tkn.. :icon_thumright:

Drnda:
po meni te pare se ne isplati davati za 125 2t...

fatal1ty:

--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 20:05:09 ---uvjerio sam se kada je prijatelj kupio prosle godine rs-a sa 3500km star 2god, bez ogrebotine, sa servisnim knjizicama i svim racunima za 23tkn..tako ne pricam nebuloze..jer kada sam rekao da bi izdvojio vise novaca nisam mislio na 10tkn nego na 20+tkn.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

slažem se s drndom....a pogotovo rs-a zablokiranog do bola,a to su sve nove rsice.

za recimo kojih 2000e kupiš starog rsa i upicaniš boli glava a ide bolje od novog ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju