Ostalo > Motocikli
Dajte mi mišljenje o ovom motoru
Drnda:
--- Citat: Bokygs - 21 Prosinac, 2010, 00:00:32 ---Ja da sad uzimam rs DEFINITIVNO bi uzeo http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-749980/
Motor je od dečka je sa 125cc foruma (koki3) i o kompletno je nanovo složen,još je regan god. dana i ima nove gume,a po fer cijeni...bolje od ovoga nemoze :dontknow:
--- Kraj citata ---
zar koki3 ne vozi cbr600 ?
m!Ky:
Vozio je neko vrijeme,vise ne.
3alfa3:
--- Citat: Jump33r - 20 Prosinac, 2010, 19:05:35 ---A i bas cu ja njemu nosit 16000 kn u kesu u sebe da doden probat motor.. :happy6: :happy6: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Onda ga neces probat i to je to.
Bilo je slucajeva kad su ljudi probali motor i nisu se vise vratili s njim.
A bilo je i razbijenih motora koje je vlasnik od svoje love popravljao jer onaj koji je razbio nije htio platit.
Da se to izbjegne, ostavi se novac. Ionako neko ko ga zeli kupit taj novac ima, a one koji bi se samo vozlili na tudjim motorima iz dosade ne zelim blizu svog motora kad ga prodajem
Tak i ja radim - mozes probat ak das sve novce koje trazim. Ako ti se ne svidja i vratis motor sa probnog djira u stanju kakvom si ga preuzeo, dobis lovu nazad
Nix666:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2010, 14:22:40 ---Onda ga neces probat i to je to.
Bilo je slucajeva kad su ljudi probali motor i nisu se vise vratili s njim.
A bilo je i razbijenih motora koje je vlasnik od svoje love popravljao jer onaj koji je razbio nije htio platit.
Da se to izbjegne, ostavi se novac. Ionako neko ko ga zeli kupit taj novac ima, a one koji bi se samo vozlili na tudjim motorima iz dosade ne zelim blizu svog motora kad ga prodajem
Tak i ja radim - mozes probat ak das sve novce koje trazim. Ako ti se ne svidja i vratis motor sa probnog djira u stanju kakvom si ga preuzeo, dobis lovu nazad
--- Kraj citata ---
pa to je to, da :icon_thumright:
loris46:
ja sebi trazim nekog rs-a...i ako treba platit cu ga vise, samo ako je uredan, bez greski i pogotovo bez padova..ovaj prvi sto si pokazao sigurno je padato snjega, jer plastike su cirkus..ovaj drugi je cini mi se ok, samo ova cjena me muci, jer neznam tko bi prodavao takvog rs-a za te pare...
obavezno moras vidjeti servisnu knjizicu jer taj se motor MORA redovito servisirati, jbg 2t...
najbolje da vidis detaljno uzivo i probas..i ako mozes da povedes nekog sa sobom koji se mozda bolje kuzi..
ako imas vremena najbolje je da trazis polako i sigurno.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju