Ostalo > Motocikli
Dajte mi mišljenje o ovom motoru
Drnda:
ja sam uzeo npr gileru cx 125 2t, jos je u garazi, nisam ni provozao je, ali to je 3x brutalnije od ovih danasnjih, 28 ks na kotacu ima prema podatcima sto sam nasao na dosta stranica, jos je i jako jako rijedak motor.. ako vec uzimas ili rs stari ili mito uzmes... da je ok stanje, do 2002 ili o3 godine...
fatal1ty:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2010, 20:23:59 ---ja sam uzeo npr gileru cx 125 2t, jos je u garazi, nisam ni provozao je, ali to je 3x brutalnije od ovih danasnjih, 28 ks na kotacu ima prema podatcima sto sam nasao na dosta stranica, jos je i jako jako rijedak motor.. ako vec uzimas ili rs stari ili mito uzmes... da je ok stanje, do 2002 ili o3 godine...
--- Kraj citata ---
a ne ne...to ti je ko vino,šta starije to bolje,ali ne opet prestaro,onak kvalitetno i poznato...sredina i kraj 90tih =D
za gileru je jebeno jer nema dijelova,nema ni za cagivu,ali brijem za ovo još manje...a ovo s konjicima na kotaču,to ti je hrpa bedastoća pogotovo tvornički podatci.
Jedan dečko je mjerio serijskog mita 2002.g bez blokada imao je na kotaču 22.7 ks xD Tak da toliko o onih 30ks..to su možda imale toliko samo ove iz 90tih s mikuniem 35 i pravim race spuhom bez katalizatora i ostalih đanđi manđija za zelene i plave devojke i dečake.
Drnda:
94 godina, gianelli serijski spuh dell34 karb...
fatal1ty:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2010, 22:27:56 ---94 godina, gianelli serijski spuh dell34 karb...
--- Kraj citata ---
to možda da...ali opet tvornički podatci, ja tom nikad nevjerujem,svašta se kaže samo da se proda :icon_thumright:
Drnda:
na par stranica je podatak da je sao 250 kom ih ukupno napravljeno, a ovo za snagu nisu tvornicki podatci, nego neki list je mjerio nesto tipa moto puls kod nas :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju