Ostalo > Motocikli

midi bike 200cc

<< < (4/5) > >>

Drnda:
alo momak, nije to za cestu, to je za ispuhati se po polju ili u divljini  :icon_biggrin:
za tu cijenu nemozes ocekivati performanse mv aguste ni kvalitetu honde

kowa_sf1:
hah koje tak sta reko  :toothy12: :toothy12: :toothy12: ja sam kažem da je đubre jbg...

gilera50sp:
eej bok ja imam taj motor i motorj e odlican smao ja imam problem sa paljenjem kad je ladan ja verglam dodam malo gasa on pocme izbacivat smjesu na carb struju baca sve samo kad je ladan tesko pali i ide preko 90 ja sma ga vozija u 4 90 autom mireno u petoj oko 105 s manje od pola gasa ali neznam zasto nece pali kad je ladan da nisu ventili nastelovani boga pitaj ali jebacu mater onom u cakovcu

gilera50sp:
ee i zaboravija sma kazat to je masina od 250 kubika onaj sta mi ga je proda reka je da je 200 ali nije nego 250 jer sam naruciva jedan dija i mora sam vraćat i narucivat za 250 ccm

Luksy:
ima mi ga rodak koji ga je kupija polovnog od nekih mulaca koji ga majci nisu stedili i za sad je bez greske osim sta je zadnja kocnica propisala ili sta ja znam,uglavnom zanemarivo za gust koji pruza,na gas ide na zadnje,ubrzanja solidna a tek zvuk,zvuk je famozan kao da vozis neku krosercinu od 500-600ccm
meni je gust ludirat se s njim,a i nije nesto opasan jer nije visok  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju