Ostalo > Motocikli

midi bike 200cc

(1/5) > >>

zmijavci:
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-715129/  sta mislite o ovakvom crossu???stari ce ga najvjerojatnije uzeti mladem bratu..pa zna li netko malo vise o ovakvom midi-u..ne mislim konkretno na ovaj al uglavnom midi bike od 125-200..ima li itko iskustva s njima??? :help: :help: :help:

Jump33r:
I ja bi takvog.. ;D Da je meni takav motor bilo dat vjerojatno nebi bija ziv sad.. :icon_biggrin: Motor je stvoren za zajebanciju... :icon_thumright:  :binkybaby:

zmijavci:

--- Citat: Jump33r - 20 Prosinac, 2010, 18:07:33 ---I ja bi takvog.. ;D Da je meni takav motor bilo dat vjerojatno nebi bija ziv sad.. :icon_biggrin: Motor je stvoren za zajebanciju... :icon_thumright:  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

zna li netko nesto o kvaliteti..??

LoveStunt:
ja sma imao navedeni motor i motor je ...istinito kazem zak**ra*....  :sad3: :sad1:
ovako.. bio je ko nov... onda ti prvo pobljede plastike i puknu jer je kvaliteta 0...
a onda dalje.. otisle su 2 i 3 brzine i onda vozis tako da iz prve odma moras prebaciti u 4...ma brzina sa original prijenosom mu je 90 km/h....
onda dalje... vozit s ekoliko toliko jos moze iz prve u 4 jer ima dosta snage ali onda je dosao drugi problem.. pukne kocnica zadnja ....  :sad1: :sad3:
i onda ok.. zavarim ja to.. i dlaje se idem vozit i kada odjednom nema vise iskre i ond apromjenim kabal ,svjecicu i sve osim struje i opet isto... tj . nedaje iskru i ...onda saznam da je otisla struja..i popizdio sma totalno i prodao sma ga za 1500 kn jer je motor zakurc i nista ne valja...

I ja bi ti preporucio da ne gledas ta sranja...  :angry7:

Drnda:
ima mi ga frend, jos ga razradjuje, on kaze da ide ok, ali kad ja sjednem vidit cemo koliko je to lose

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju