Ostalo > Motocikli
midi bike 200cc
zmijavci:
--- Citat: TomoRI - 20 Prosinac, 2010, 21:06:20 ---Bolje uzmi tomos mc 50,meni ga je frend imao. mene od 70-ak kila ja na lagan cimaj bacao na zadnji.
Po nizbrdica sam ga uspio dignut 70,mjereno s autom.
edit: mislim da ti tomos mc 80 ima 3 brzine na saltanje.
--- Kraj citata ---
ma kakav mc 50...to ide malo bolje od tomosa automatica...nista too..a ovaj 80 je cini mi se dovar :icon_thumright: :icon_thumright:
TomoRI:
Vjeruj mi nema veze s automatikom. ja sam imao video di sam snimao kako taj ide,ali otiso mi je hard. :sad1:
Ali ako oces da idee,kupi 80 kubika.
luna500rr:
Ako je za malog brata, kupi apn-a i bit ce zadovoljan, di ces 200ccm?
Opcenito toni bizi od kineza, vidio si muke s silverstonom, lunom... nece bas luna stat, al sta je je svaki dio je upitne kvalitete...
Apn je prespor al kad se naturpija bude samo spor pa se i da nekako vozit...
Drnda:
ovaj loncin motor ima 75 kg i 200 ccm te 16 ks, ista masina kao i na zongsheng 200gy-a i b motorima i idu i ti motori ok, nadam se da ce ici kada ja sjednem na to, ali kada sam pricao sa tim frendom koji ga je nedavno kupio, rekao sam mu da se punokrvin kard supermoto bez papira nabavi za malo vise love i da vidis gusta :toothy11:
kowa_sf1:
ma daj to je kinesko smeće meni je frend imo svaki drugi dan smo masinu dole i u mjenjacu neki k**ra* zavci odvrci a pogledaj nasta to lici ima 10cola gume i 200kubika alooo di to ima logike izgines odma :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju