Ostalo > Motocikli
..savjet.. :)
loris46:
vozio sam rs-a iz 01god i rs-a iz 08god...stara ide bolje, to je istina..samo zelim reci da je neku u solidnom stanju tesko naci..
fatal1ty:
--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 22:18:29 ---vozio sam rs-a iz 01god i rs-a iz 08god...stara ide bolje, to je istina..samo zelim reci da je neku u solidnom stanju tesko naci..
--- Kraj citata ---
pa kaj je tebi solidno stanje ?
glavno ti je da nije kriv,da nepuštaju vilice,da radi normalno makina malo se provozat da vidiš da nekašlje,a na ostalo se samo spušta cijena =)
loris46:
solidno stanje..sve ovo sto si rekao, samo jos plastike, (da su original), da nije neki tuning bezvezni, i sitnice razne koje mogu utjecat na moje misljenje o tom motoru...ne trazim salonski primjerak, ali opet neke granice moraju biti..
doritos:
Buraz gledaj onog ERESA 125 2006god za 1300eu, zovi i vidi, stvarno je dobar i ako je negdje sjeban, lako to slozis i imas ko nov rs125 :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 22:33:27 ---solidno stanje..sve ovo sto si rekao, samo jos plastike, (da su original), da nije neki tuning bezvezni, i sitnice razne koje mogu utjecat na moje misljenje o tom motoru...ne trazim salonski primjerak, ali opet neke granice moraju biti..
--- Kraj citata ---
ma hebeš plastike,glavno da nisu nosači popucani...a na tunningu se isto spušta cijena :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju