Ostalo > Motocikli

..savjet.. :)

<< < (4/7) > >>

loris46:

--- Citat: Nix666 - 20 Prosinac, 2010, 23:31:48 ---a da kupiš neki supermoto i set guma za cross?

--- Kraj citata ---
a to sam jedno vrijeme i razmisljao...ali iskusniji su mi rekli da nikada nemozes od supermota naptaviti cross ili suprotno..
neznam, moram malo vidjet koji uopce cross mogu uzet za te pare, te koliko on moze biti 'zdrav'', jer mi se neku kašetu neda uzimat... ::)

fatal1ty:
rsa...ali starijeg..ako ćeš uzimat RSicu to je.

ja bi osobno uzeo i onu prije pčelice verziju,znači 95-99..to su motori bez blokada,katalizatora i ostalih pizdi materni zbog zagađivanja,imaju rotax 122 makinu,nebi trebali biti skupi ko novi a za tu razliku središ mašinu tip top ako je problem u njoj. 2t koliko god da je nov,a pogotovo 125ica nemožeš znat kad će ti stat ,tak da se ni u nove motore nemoj pouzdat a ni u servisne knjižice pogotovo jer serviseri su većinom ono da te zaboli glava,slože sve samo da radi i boli ih k !

loris46:
a jos je teze naci koliko-toliko uredu rs-icu ili mita sa tim godistem...vjerujem da se moze naci, ali za to treba vremena i strpljenja kojeg ja se bojim necu imat kada mi novac bude bio u dzepu.. ::)

Drnda:
supermoto neki do 600 ccm se da naci, frend nedavno uzeo ktm 610ccm sa 3000 km, nov skoro, zadarske table, rekao je da nije puno platio a sada koliko tocno nisam pitao...

fatal1ty:

--- Citat: loris46 - 21 Prosinac, 2010, 20:31:12 ---a jos je teze naci koliko-toliko uredu rs-icu ili mita sa tim godistem...vjerujem da se moze naci, ali za to treba vremena i strpljenja kojeg ja se bojim necu imat kada mi novac bude bio u dzepu.. ::)

--- Kraj citata ---

prije ćeš nać rsicu to ti je kao "golf" u 125icama  :icon_biggrin:

mita nebuš našo garant,prije ćeš si oko iskopat =D

ali dobro kako god ti hoćeš to je sve stvar osobnog izbora,samo vjeruj mi da sjedneš na novu i staru rsicu obadve standardne bez blokada osjeti se razlika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju