Ostalo > Motocikli

..savjet.. :)

(1/7) > >>

loris46:
planiram si poslije nove godine kupiti motor...izbor je pao na sljedeca 2 moto svijeta..rs125 (cesta, i za svaki dan) ili neki cross/enduro (vikend,slobodno vrijeme)..znaci rs bi mi bio ono, za svaki dan, ali naravno, kako zivim blizu grobnika dao bi si malo vremena da ga provozam i po pisti..ali opet sve me vise vuce priroda i motor, znaci ono svijez zrak, blato do koljena i 250-450ccm ispod guze..rs-a bi uzeo samo zato sto imam a1 i ne moram se zezat sa zakonom (iako doma imam xj6, i vozim ga ali opet neki strah te uzme kada sjednes na njega, naravno strah kazne), za crossa mi ne treba važeca dozvola jer budimo realni, tko ce me provjeravati u sumi..
raspolazem sa nekih 20-21tkn...pa bi zamolio iskusnije da mi predloze vrline te mane za navedena 2 moto svijeta..te troskove koji dolaze uz njih (manje-vise za rs-a i druge cestovne motore znam)..hvala :icon_thumright:

pralas:
ja koliko znm sa a1 kategorijom rs-a ne smijes voziti cak ni ako je blokiran jer prelazi 11kw :icon_scratch:

loris46:
aprilia rs125 zatvorena verzija ima 11kW..te tako pise i u papirima..provjereno

istipa622:
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs-125-cijena-nije-fiksna-oglas-2114736

evo prilike...da imam vidka para odmah bi ga uzeo  :toothy3:

loris46:
ovo mi je malo cudno...tek od 2008god su se pocele proizvoditi u ovakvim bojama, mozda slika nije original ali cisto sumljem da bi netko za 10tkn dao ovakvog rs-a bez obzira sto je hitno..rs svakako mora biti ispod 10tkm i pic mic..ako treba trazit cu ga pola godine..cak i vise, ali cu ga nac..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju