Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ALI... pri kočenju... kontrolirajte se ! Jer 50-ice se ne vole kontrolirano i sigurno zaustavit sa više od 45-50 Km/h...
Pa, rekao na ravnim dionicama je OK, da je skut "otvoren" ali za vožnju u gradu, ne''š se zaustavit, ako ti auto pred tobom zakoči naglo ako voziš preko navedene (po meni, preporučene, za po centru) brzine...Hoćeš... u njegovom zadnjem braniku...
To je vezano uz prilagodjavanje brzine prometu, a ne vozilu kojeg vozis jer i s drugim vozilima bi se zabio ak pretjeras
ljudi se voze i sa poluispravnim autima pa nikom ništa..
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ja sam za da se skut moze bez blokade vozit al je zaloso da mentalna zrelost nije vecini ljudi dovoljna da se ne pokusa voziti 100 po centru grada ok je vozit se 70 po cestama s tim ogranicenjem ali ni s autom nemozes zakocit na vrijeme s 80-90 u gradu ako ti neko skoci na cestu tako da je taj argument pao.Skuter se treba voziti prema mogucnostima te ako imas slabe kocnice ili popravi ili ne vozi se bas full gas.A te kauboje koji se pokusavaju vozit kolko ide sveposuda treba kazniti kako se i kaznjava vozaca auta i motocikala dok krsi ogranicenje brzine