Općenito > Propisi

50-ice bez blokade...

<< < (14/16) > >>

Gilera_Vk:

ovo bi moglo biti kao i za autoplin, pustit ce ljude da srede skutere a onda preko noci promijenit zakon i valjke na ulicu, mislim mi smo takva drzava !

ivanm:
onaj tko je ugrađivao auto plin i mislio da će se 20 godina voziti jeftino, taj je naivan.. propan butan je naftni plin i logično je da i njegova cijena raste kako raste cijena ostalih derivata..
uostalom prije 5 godina je bilo rastrubljivano da se to isplati samo nekome tko radi puno km.. imam nekoliko frendova koji su od ugradnje do sada napravili preko 100000km i njima se ispolatilo..
ovo sa tehničkim i valjcima je jednostavno promašena investicija.. prepisati njemački zakon o prometu je jedno a promjeniti vozačku kulturu drugo.. doć će taj zakon opet na snagu ali i izmjene vozačkih ispita, tako da npr sa B kat. možeš voziti do 125ccm kak je u europi, onda te ne brinu mopedi..

Drnda:
mene samo zanima kada ce 50 ccm moci preko 50 jer me to najvise kaci od zakona  :icon_biggrin:

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2010, 12:16:23 ---mene samo zanima kada ce 50 ccm moci preko 50 jer me to najvise kaci od zakona  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
potpis

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2010, 12:16:23 ---mene samo zanima kada ce 50 ccm moci preko 50 jer me to najvise kaci od zakona  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja mislim da nece nikada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju