Općenito > Propisi

50-ice bez blokade...

<< < (13/16) > >>

Genesis051:

--- Citat: mhr-team - 20 Prosinac, 2010, 10:44:23 ---ček, jel to onda znači da na tehničkom neće mjerit brzinu ili ?

--- Kraj citata ---
Jest... baš to je i napomenuto, kako se uludo napravila investicija za nabavku tih valjaka, tj cjelokupne naprave za mjerenje brzine...

Drnda:
ma ja mislim da od toga nista,...

Genesis051:

--- Citat: Biker(ss) - 20 Prosinac, 2010, 12:08:08 ---...skoro svaki dan idem po otvorenoj cesti tako da se neću vise morat vući 50...moći ću 60-70 normalno poput auta,a i ne moram se natezat uz sami rub da samo čekam da me netko trkne da odletim u grabu ili da ne moram stalno zaobilaziti bicikliste.
Osim toga skidanje blokade ce nekima uvelike pomoci ako idu uzbrdo i jos ako iza sebe voze nekoga  :happy6:

--- Kraj citata ---
....istina !... na toliku masu vozača auta nisu uspjeli utjecat... pa se omogućilo, da ekipa na 50-icama može uskladit brzinu s njima... ("Kad ih ne možeš pobijediti, pridruži im se !"...  ;D - zakon linije manjeg otpora )...
 Na one, koji rade ludorije, ne može se ionako utjecat... njihova je stvar, koliko će zlo/upotrebljavat sreću... ali za dečke koji pretežno poštuju pravila igre... ovo odblokiranje skuta omogućava veću sigurnost vožnje, kako sam citirao Biker(ss)-a  

Drnda:
gene, mislim da je to mrtvo slovo na papiru....
nista oko toga nisam cuo da se radi

ivanm:
vlastodršci su mislili da će eu ovdje doć do 2010.. kako nije, nema svrhe da se mjeri brzina još koju godinu... do 2014. budu nabavili nove valjke..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju