ja kad sam pcoeo vozit mopede vozio sam se prvo po ulici onda sam iso okolo ulice i polako ispitivo starog kaj koj znak znaci i tako jedno 3-4g dok sam znao većinu znakova (a sve glavne sam znao) išo sam se vozit po kvartui tak sam se vozio po kvartu do 17.g...onda sam krenuo polagat za auto da dobijem odma i za mopede i tolko sam dobro znao propise i sve akd sam doso uautoskolu da doma nisam nis radio niti ucio a na predavanjima sam znao uvjek odgovore na pitanja na koja drugi polaznici nisu znali tako da je moj stav da samo PRAKSOM se moze naućit...bilo je ekipe kaj je polozila propise i teoriju s 5 pa se na cesti nisu snasli nimalo (to je bilo izrazenije kod zenskog roda
)...mislim da se niko nije rodio pa da je znao vozit motor bez greške onaj bez vozačke kad dode u autoskolu polagat moze napravit velko njesra pogotovo zato sto odma sjeda na 125ccm jel u nasoj drzavi nema polaganja za M vise ,tak da sam ja zagovornik da treba učit djete koje se zanima za mopede od malena(ja sam učio na tomos automatiku) jel jedno mozes nekog spasit od neke opasne situacije tako da ga upoznaš sa tom situacijom