Općenito > Propisi
Zaustovila me bez vozacke
Jump33r:
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Prosinac, 2010, 18:37:24 ---....oni koji polažu na selu,kak ti kažeš,odu u veće gradove na raskrižja i kružne tokove.....barem kod nas tako rade... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Isto i kod nas.. ;D
2TDottore:
--- Citat: jole098 - 21 Prosinac, 2010, 18:36:57 ---Dotore al ga truješ,ja mislim da če mi bit isto u pž i u zg,jer svuda su znakovi i pravila ista...Samo možda gušči promet...
--- Kraj citata ---
malo gusci promet....hahahaha....u zagrebi ima 20 puta vise auti nego u pozegi stanovnika....hahahahaha...
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Prosinac, 2010, 18:37:24 ---....oni koji polažu na selu,kak ti kažeš,odu u veće gradove na raskrižja i kružne tokove.....barem kod nas tako rade... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
odu da....al nije isto kad svaki dan prolazis kroz jebenu guzvu i kad 3 put godisnje dodjes u guzvu...
igor.sb:
--- Citat: jole098 - 21 Prosinac, 2010, 18:36:57 ---Dotore al ga truješ,ja mislim da če mi bit isto u pž i u zg,jer svuda su znakovi i pravila ista...Samo možda gušči promet...
--- Kraj citata ---
nije isto
za nekog ko se voza po manjem gradu, di ulice mos na 2 ruke nabrojat
znam kak je meni bilo iz broda koji je kud i kamo veci od pž i kad sam doso u os
izgubljen totalno, ko da sam prvi put u prometu :dontknow:
brzi tempo 2-3 trake moras gledat na sve strane
jole098:
A ok više je te uhvatio strah nego neznanje...Jer kao što sam rekao pravila i znakovi su svugdje isti samo kada dođeš u taj gušči promet moraš bit u tok i nedat se ucijenjivati od domaćih...
BilyPiton:
--- Citat: igor.sb - 21 Prosinac, 2010, 18:39:35 ---nije isto
za nekog ko se voza po manjem gradu, di ulice mos na 2 ruke nabrojat
znam kak je meni bilo iz broda koji je kud i kamo veci od pž i kad sam doso u os
izgubljen totalno, ko da sam prvi put u prometu :dontknow:
brzi tempo 2-3 trake moras gledat na sve strane
--- Kraj citata ---
tak kad sam aj isp polagat i poco pricat nekaj instruktoru za ulice reko mi je da nemogu dobit vozačku samo za Savsku i Selsku xd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju