Općenito > Propisi
Zaustovila me bez vozacke
igor.sb:
cudi me da si ti prosao i ljecnicki tj. onaj psiho test, nisi mi bas stabilan :P
jole098:
--- Citat: igor.sb - 21 Prosinac, 2010, 18:43:20 ---cudi me da si ti prosao i ljecnicki tj. onaj psiho test, nisi mi bas stabilan :P
--- Kraj citata ---
Nemoj covjeka zezat...
2TDottore:
--- Citat: jole098 - 21 Prosinac, 2010, 18:41:08 ---A ok više je te uhvatio strah nego neznanje...Jer kao što sam rekao pravila i znakovi su svugdje isti samo kada dođeš u taj gušči promet moraš bit u tok i nedat se ucijenjivati od domaćih...
--- Kraj citata ---
u strahu je i najveci problem....a strah jedino mozes smanjit ili ga se skroz rjesit ako se cesto ili svakodnevno vozis kroz gradski kaos kakav je u zagrebu...a ovo kai si mislio pod ucjenom taj dio mi bas nije jasan....xD
2TDottore:
--- Citat: igor.sb - 21 Prosinac, 2010, 18:43:20 ---cudi me da si ti prosao i ljecnicki tj. onaj psiho test, nisi mi bas stabilan :P
--- Kraj citata ---
ak imas novčeka sve se da rjesit.... :P
jole098:
--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2010, 18:44:51 ---u strahu je i najveci problem....a strah jedino mozes smanjit ili ga se skroz rjesit ako se cesto ili svakodnevno vozis kroz gradski kaos kakav je u zagrebu...a ovo kai si mislio pod ucjenom taj dio mi bas nije jasan....xD
--- Kraj citata ---
Ma znam kad idem s starim za zg ono uključuješ se iz sporedne pola sata,ili prestrojavanje pa se trpaju sa svih strana,pogotovo ako su strane tablice...XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju