Općenito > Propisi
Zaustovila me bez vozacke
jole098:
I naravno propustiš pješake s desne strane jer se i njima često upali zeleno kad i tebi dopunska...
BilyPiton:
rijetko kad to mozda na onim velkim raskrzjima al svejedno treba jako pazit na skretanje na zebru :drunken_smilie:
2TDottore:
deca sve bute naucili s vrijemenom....pogotovo ak zivite u zagrebu....jer svi ovi kai polazu na selima i nikad u zivotu nisu vidli pravo krizanje i rotor nemaju pojma o snalazenju u prometu...xD
jole098:
--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2010, 18:35:18 ---deca sve bute naucili s vrijemenom....pogotovo ak zivite u zagrebu....jer svi ovi kai polazu na selima i nikad u zivotu nisu vidli pravo krizanje i rotor nemaju pojma o snalazenju u prometu...xD
--- Kraj citata ---
Dotore al ga truješ,ja mislim da če mi bit isto u pž i u zg,jer svuda su znakovi i pravila ista...Samo možda gušči promet...
Kamba:
--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2010, 18:35:18 ---.jer svi ovi kai polazu na selima i nikad u zivotu nisu vidli pravo krizanje i rotor nemaju pojma o snalazenju u prometu...xD
--- Kraj citata ---
....oni koji polažu na selu,kak ti kažeš,odu u veće gradove na raskrižja i kružne tokove.....barem kod nas tako rade... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju