Ostalo > Motocikli

2008. YAMAHA YZF R6

<< < (10/13) > >>

loris46:
TRINAD.. u jednu ruku se slazem s tobom..autoskola te dosta nauci, ali evo iz mog primjera..u isto vrijeme sam polagao sa dva starija tipa, mislim da je jedan imao 43god a drugi 39god, i samo mogu reci da njegove kordinacije i osjet u voznji nije isti kao kod mene (npr. na poligonu, ako se tko sjece sta sve sadrzi poligon u autoskoli)..isto tako sam dozivio da me mnogo puta iskustvo izvuklo od pada, pogotovo u gradu di su guzve gdje vozaci u autima ni malo ne obracaju pozornost na nas motocikliste..tako da ja i dalje stojim kod svoje tvrdnje, bez mozga i iskustva bolje ne sjedat na takvu neku neman od 180ks jer u 80% slucajeva te moze odvest 2m ispod zemlje..
i zamolio bi clanove da se suzdrže i ostave psovke za ulicu..jer nismo ovdje da se vrijedamo, nego da podjelimo svoja misljenja i naucimo stogod...hvala :icon_thumright:

wonderkid:
moje misljenje=>>tko ima taj osjecaj za motore i imalo pameti u glavi taj ce dobro prolaziti i rijetko da ce opast,onaj koji su mu motori sporedna stvar i da ima i da nema pameti taj bolje da ne sjeda na nikakav motor jer ce se ubiti

massi:

--- Citat: wonderkid - 02 Siječanj, 2011, 04:55:10 ---moje misljenje=>>tko ima taj osjecaj za motore i imalo pameti u glavi taj ce dobro prolaziti i rijetko da ce opast,onaj koji su mu motori sporedna stvar i da ima i da nema pameti taj bolje da ne sjeda na nikakav motor jer ce se ubiti

--- Kraj citata ---
POTPIS na ovo potpuno podrzavam ovo kratko i jasno  :icon_thumright:

Trinad:

--- Citat: B.E.R.O. - 01 Siječanj, 2011, 17:11:53 ---Ljudi ajd ne serite...  :sad3: Vecina od vas nikad nije ni sjela na takav motocikl,CAST IZUZECIMA  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ajde bero ne fuliraj se, kupio si šesticu da budeš glavna faca u kafeu, da pičke vrište, priznaj :icon_biggrin:
Nisi niti sliku okačio da vidimo malo te boje  :sad1:
Da, a reci zašto su ti frendovi zginuli, jer su se glupirali, jel tako? Sigurno je tako jer znam brdo sličnih slučajeva, a znam i brdo ljudi koji se voze laganica, onako šminka pa nikada ništa. Pitaj bilo koga tko je za prvi-drugi motor kupio neku pilu pa ćeš vidit šta će ti reći...

--- Citat: wonderkid - 02 Siječanj, 2011, 04:55:10 ---moje misljenje=>>tko ima taj osjecaj za motore i imalo pameti u glavi taj ce dobro prolaziti i rijetko da ce opast,onaj koji su mu motori sporedna stvar i da ima i da nema pameti taj bolje da ne sjeda na nikakav motor jer ce se ubiti

--- Kraj citata ---
Ovo nisi mogao bolje reći ni da si htio  :icon_thumright:

--- Citat: zip boi - 01 Siječanj, 2011, 12:42:34 ---ugl. u autoskoli ce te naucit pravit 8icu jupi jebenog znanja... ...ugl po tvojoj teoriji svako dijete  od 6 god. koje vozi bicikl zna skretat i drzat ravnotezu i super moze i r1 samo mu je problem kaj nemre s nogama dosec do ceste...j

--- Kraj citata ---
Auto škola, znao ti prethodno voziti ili ne je da ti da neke temelje o sigurnosti, a kasnije sve zavisi samo od tebe. Slažem se da su to opasni motori i da nije to za svakoga ali svako zna šta mu najbolje odgovara i šta želi. Šta bi rekao na tvoje tvrdnje dobri stari Hari da je sad tu na forumu, vjerojatno wtf are you talking about man  :toothy12:
Hari Junior

B.E.R.O.:

--- Citat: Trinad - 02 Siječanj, 2011, 15:03:00 ---Ajde bero ne fuliraj se, kupio si šesticu da budeš glavna faca u kafeu, da pičke vrište, priznaj :icon_biggrin:
Nisi niti sliku okačio da vidimo malo te boje  :sad1:
Da, a reci zašto su ti frendovi zginuli, jer su se glupirali, jel tako? 
--- Kraj citata ---

Prvo i prvo kupio sam motor iz razloga zato sto sam oduvijek zelio motocikl. Skutere i motore volim od malih nogu. Yamaha R6 mi se svidala oduvijek, i opcenito sve Yamahe,i normalno da je izbor pao na nju.

Drugo:Kad idem u kafic nesto piti idem sa skuterom, a ne s motorom jer nisam osoba koja se kurci po gradu, motor sam kupio zbog sebe.

A trece: Sa curom sam vec pun k**ra*, tako da vijanje picaka po gradu sam vec davnih dana prosao.  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Prijatelji mi nisu poginuli jer su se glupirali nego krivicom drugih ljudi!!! Nije nimalo bilo ugodno tvoje pitanje :nono:, jer te stvari nisu za razgovor i komentiranje. :sad1: :sad1: :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju