Ostalo > Motocikli

2008. YAMAHA YZF R6

<< < (11/13) > >>

B.E.R.O.:
Nemam slika tj. moram ih naci evo jedna prije 1god. Kad budem nasao slike objavit cu ih!!!
Posto ste dosadni!!!  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Trinad:

--- Citat: B.E.R.O. - 02 Siječanj, 2011, 20:31:24 ---Prvo i prvo kupio sam motor iz razloga zato sto sam oduvijek zelio motocikl. Skutere i motore volim od malih nogu. Yamaha R6 mi se svidala oduvijek, i opcenito sve Yamahe,i normalno da je izbor pao na nju.
Drugo:Kad idem u kafic nesto piti idem sa skuterom, a ne s motorom jer nisam osoba koja se kurci po gradu, motor sam kupio zbog sebe.
A trece: Sa curom sam vec pun k**ra*, tako da vijanje picaka po gradu sam vec davnih dana prosao.  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Prijatelji mi nisu poginuli jer su se glupirali nego krivicom drugih ljudi!!! Nije nimalo bilo ugodno tvoje pitanje :nono:, jer te stvari nisu za razgovor i komentiranje. :sad1: :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

Sve stoji, svaka čast  :icon_thumright:
A i meni su nastradali tuđom krivicom, i sam sam imao udes zbog tuđih gluposti...šta da kažem...  :sad1:
Ova crna sa GP topom ti je  :love4:
Ljepša mi je samo ona plava šta si uploadao.
Pred brdo godina sam skoro uzeo plavu 2002. al propalo. Jao kad se sjetim kakva je bila  :'(

B.E.R.O.:
Evo jos jedne slike !!!! :toothy10: :toothy10:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Lumpri:

--- Citat: Trinad - 02 Siječanj, 2011, 15:03:00 ---Auto škola, znao ti prethodno voziti ili ne je da ti da neke temelje o sigurnosti, a kasnije sve zavisi samo od tebe. Slažem se da su to opasni motori i da nije to za svakoga ali svako zna šta mu najbolje odgovara i šta želi. Šta bi rekao na tvoje tvrdnje dobri stari Hari da je sad tu na forumu, vjerojatno wtf are you talking about man  :toothy12:
Hari Junior

--- Kraj citata ---

Jedno su želje realnost drugo  :toothy10:  nemože neki polu pismeni majmun bez mozga vozit neku trkačicu a da ostane u jednom komadu

usput nisan nikad vozija tako nešto ( ne još ) al mi se vizualno sviđa

B.E.R.O.:
Eto malo da obnovimo temu... :toothy3:
Danas se malo vozalo pa eto par slikica!!!
 :hbusa: :hbusa: :hbusa:

Na ovoj prvoj slici mi je neki vanzemaljac iz sume iskocio...
Vidi se samo njegova sijenka...
Bilo je strahovito strasno. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju