Ostalo > Motocikli
2008. YAMAHA YZF R6
Drnda:
alo zip boi daj se smiri... isto je vozio biciklo , apn, rs, tuono ili rc8... stvar je ista za sve na 2 kotaca... a drugo je mozak ili neimanje istoga.... ja sam prije sjeo na 600ccm cross nego i na skuter i ista drugo... nisam pao, niti sam na icemu motornome imao nesrecu... sve je u glavi,jer auto/motor/skuter/biciklo sluzi tebi, a ne ti njemu... tako je bilo i tako ce biti.. cast izuzetcima... a ti izuzetci su i najcesci koliko vidim, zato svako malo i citamo o njima u crnoj kronici i otvaraju se RIP teme.... nedostatak mozga, pa jbt, pocetak 3 mjeseca, jos je cesta hladna, uvjeti su nikakvi , likovi ga deru u svih 6 brzina... a zna se kako guma drzi na niskim temperaturama, kakve su nam ceste, da ima sljunka jos od zime.... i tko je tu kriv.... likovi koji ne koriste mozak... pa ja vozim svaki dan. i sada vozim sa nekih 50% rezerve u odnosu na ljeto.. jednostavno uvjeti nisu za takvu voznju i tocka....
zip boi:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Siječanj, 2011, 13:56:05 ---alo zip boi daj se smiri... isto je vozio biciklo , apn, rs, tuono ili rc8... stvar je ista za sve na 2 kotaca... a drugo je mozak ili neimanje istoga.... ja sam prije sjeo na 600ccm cross nego i na skuter i ista drugo... nisam pao, niti sam na icemu motornome imao nesrecu... sve je u glavi,jer auto/motor/skuter/biciklo sluzi tebi, a ne ti njemu... tako je bilo i tako ce biti.. cast izuzetcima... a ti izuzetci su i najcesci koliko vidim, zato svako malo i citamo o njima u crnoj kronici i otvaraju se RIP teme.... nedostatak mozga, pa jbt, pocetak 3 mjeseca, jos je cesta hladna, uvjeti su nikakvi , likovi ga deru u svih 6 brzina... a zna se kako guma drzi na niskim temperaturama, kakve su nam ceste, da ima sljunka jos od zime.... i tko je tu kriv.... likovi koji ne koriste mozak... pa ja vozim svaki dan. i sada vozim sa nekih 50% rezerve u odnosu na ljeto.. jednostavno uvjeti nisu za takvu voznju i tocka....
--- Kraj citata ---
ja sam miran hehe samo iznosim svoje misljenje koje se ne podudara sa vasim te vam to ocito smeta...
ps:kak se vozis kad je snijeg... imas one gume s cavlima ili samo prave ripne...
devil_ma-yela:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Siječanj, 2011, 13:56:05 ---alo zip boi daj se smiri... isto je vozio biciklo , apn, rs, tuono ili rc8...
--- Kraj citata ---
dobro, to baš i nije sve isto, vozio biciklo ili rc8 ::)
ali to što si rekao, poanta je o tome da nije kod svakog potrebna praksa kod prelaska na jači motor, sve je u glavi, netko može prvi put sjest na 600 ccm, imat u glavi i nijednom ne past.. a netko sa dugogodišnjim iskustvom može past,te to iskustvo nije osiguranje da neće bit pada
B.E.R.O.:
Ljudi ajd ne serite... :sad3: Vecina od vas nikad nije ni sjela na takav motocikl,CAST IZUZECIMA :icon_thumright:,da bi imala pravo govoriti o nekakvim iskustvima.Nije da nekoga vrijedjam ali... pravite se pametni previse. :old: Ja sam od svoje mladosti vozikao se na motorima izgubio sam dva vrlo mlada prijatelja zbog takvih stvari. A prepirki poput moj tata je jaci od tvoga tate i takve stvari... :icon_tongue: :bang: TREBAS IMATI U GLAVI,ako ljudi nauce voziti automobil kakvi invalid u mozak moras biti da bi naucio voziti motocikl.Iskustvo se stekne s vremenom a pamet u glavi tko je nije imao nece nikada ni imati!!!Ima ljudi koji su najebali iako su vozili oprezno,a to su potpuno neke druge stvari.Ja kazem samo da treba razmisljati glavom opet je manja mogucnost da ce ti se nesta dogoditi,bolje i to nego vidjeti roditelje,rodbinu,prijatelje,poznanike itd. u tuzi i zalosti. :rip: :rip: :rip:
smirt:
...mene osobno vise zanima taj tvoj motor nego ove gluparije, daj ga malo poslikaj sa svih strana, šta si do sad na njemu napravio i tak...izabro si definitivno krivi forum za neke ozbiljnije komentare kad su ovdje vecinom clanovi mlađe populacije :binkybaby: . Sretno sa pilom u ovoj novoj 2011.g. i puuuuno sretnih km! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju