Ostalo > Motocikli

2008. YAMAHA YZF R6

<< < (4/13) > >>

I.D.I.O.T.:

--- Citat: Reponja - 20 Prosinac, 2010, 21:52:35 ---Khm... 2010. je... 4 Godine? Neka me netko ispravi ako sam skrenuo...

--- Kraj citata ---

kakvo pitanje takav odgovor  ;D

--- Citat: B.E.R.O. - 20 Prosinac, 2010, 21:55:53 ---Nisi,dobro vidis ja nisam nista htjeo komentirati,njegov nick ti govori dovoljno!!! SAMO ZAJEBAVA!!  :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
pise se htio ne HTJEO ajmo kod ivana poljincanina na tecaj osnova pravopisa

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: I.D.I.O.T. - 20 Prosinac, 2010, 22:07:57 ---kakvo pitanje takav odgovor  ;D

pise se htio ne HTJEO ajmo kod ivana poljincanina na tecaj osnova pravopisa

--- Kraj citata ---

BAD KVART COPY  :icon_thumright:

fatal1ty:
lol dUNLOPICE nisu gume,to kupuje ekipa koja se šteka za jeftine gume jer nema za jebenicu tipa pirelli-michelin-bridgestone

cvajko:
eo ja najvjerojatnije uzimam ovaj motor , sad cekam momka da dode po rs-a mi i donese 27 000 i onda cu jos nadoplatit i idem po njega samo u crnoj boji cijeli, cuo sam sve najbolje o motoru jedina mu je "kao mana" da je neudobno suvozacevo sijedalo da je previse udaljeno  previsoko gore pa se nije lijepo vozit o zada , al to me i nije toliko briga ..

Nix666:

--- Citat: cvajko - 24 Prosinac, 2010, 08:24:44 ---eo ja najvjerojatnije uzimam ovaj motor , sad cekam momka da dode po rs-a mi i donese 27 000 i onda cu jos nadoplatit i idem po njega samo u crnoj boji cijeli, cuo sam sve najbolje o motoru jedina mu je "kao mana" da je neudobno suvozacevo sijedalo da je previse udaljeno  previsoko gore pa se nije lijepo vozit o zada , al to me i nije toliko briga ..

--- Kraj citata ---
a na kojoj sportivi je udobno suvozačevo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju