Ostalo > Motocikli
2008. YAMAHA YZF R6
nik91:
--- Citat: loris46 - 20 Prosinac, 2010, 21:04:20 ---odrzavanje je (ovisi koliko se vozi) poprilicno skupo...recimo ja imam doma yamahu xj6, i neka sasvim normalna guma ti je 2500kn (jedna naravno)...potrosnja ti ovisi koliko ga gazis, ali vrlooo brzo jedan puni tank moze nestat...e sad..za takav motor trebas imati iskustva jer te vrlo lako zna prevarit u raznim situacijama...masine su mu pouzdane, i nema nekih vecih kvarova..u klasi 600 po mom misljenju je no.1...tvoj je odabir, ali napominjem bez iskustva to ne kupuj..
takoder mozes opet malo pogledati o tom motoru na forumu motori..
--- Kraj citata ---
daj mi malo pojasni ovo crveno,,,nekužim odkud iskustvo nekome ko nikad nije imal takvi motor i nikad ga nije vozil????,a za vožnju mu treba iskustvo??hahahah
BilyPiton:
mislio je na iskustvo voznji malo slabijih motora i r-ova
B.E.R.O.:
--- Citat: Nix666 - 24 Prosinac, 2010, 13:39:15 ---a na kojoj sportivi je udobno suvozačevo?
--- Kraj citata ---
Da,ali brate ovdje je stvarno neudobno !!!
matavxr200:
noviji r6 mi je jedna od ljepših sportiva
loris46:
--- Citat: BilyPiton - 24 Prosinac, 2010, 15:03:35 ---mislio je na iskustvo voznji malo slabijih motora i r-ova
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
kad sam rekao iskustvo znaci imati iza svoje guzice barem 20tkm na nekom rs-u, nsr-u i slicnim slabijim motorima na mjenjac..razmisli malo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju