Ostalo > Motocikli
2008. YAMAHA YZF R6
I.D.I.O.T.:
aj uzmi ubi pa se pistolj ili se hiti na djel
...ne prodajem samo se hvalim!
B.E.R.O.:
--- Citat: loris46 - 20 Prosinac, 2010, 21:38:35 ---moja greska...obadvije gume...toliko sam ja otprilike platio od dunlopa..
cekaj, ti imas taj motor i zanima te misljenje tude o njemu?
--- Kraj citata ---
Ako si tolko platio oba dvije i jos od Dunlopa onda su te zajebali!!! Kupis Bridgestone za te pare najbolja guma.Dunlop kurcina koja se pretvori u plastiku za godinu dana guma koja nikako ne drzi cestu.Ja nikad Dunlop vise ne uzimam,uzimaju ga samo ljudi koji voze na Grobniku zato sto je guma tvrda i izdrzi dosta dugo jer je tamo asfalt grub kao smirgl papir...
Da imam taj motor vec dvije godine i zanima me tudje misljenje o njemu? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
B.E.R.O.:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 20 Prosinac, 2010, 21:45:36 ---aj uzmi ubi pa se pistolj ili se hiti na djel
...ne prodajem samo se hvalim!
--- Kraj citata ---
BTJ Sta si ti napisao??? :icon_scratch: :icon_scratch:
:fingerr: :fingerr: :fingerr:
Reponja:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 19 Prosinac, 2010, 02:11:13 ---Evo iz prve ruke ja imam bas taj model 2008.
a sta da ti kazem evo vec 4 godine radi bez greske :icon_thumright:
...
--- Kraj citata ---
Khm... 2010. je... 4 Godine? Neka me netko ispravi ako sam skrenuo...
B.E.R.O.:
--- Citat: Reponja - 20 Prosinac, 2010, 21:52:35 ---Khm... 2010. je... 4 Godine? Neka me netko ispravi ako sam skrenuo...
--- Kraj citata ---
Nisi,dobro vidis ja nisam nista htjeo komentirati,njegov nick ti govori dovoljno!!! SAMO ZAJEBAVA!! :icon_tongue: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju