Ostalo > Motocikli

2008. YAMAHA YZF R6

<< < (2/13) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: salej600 - 20 Prosinac, 2010, 17:42:23 ---To ti sve govori kolika je uopće zainteresiranost za R motocikle  :icon_thumright:.
Pogledaj samo službene podatke koliko novih R-ova je prodano ove godine ukupno, pa će ti biti jasno. Mogu ti ispisati cijelu stranicu razloga zašto je to tako

--- Kraj citata ---
Ja ipak mislim da je razlog zasto se ne prodaju ti motocikli i opcenito motocikli taj sto ljudi nemaju novca i puno njih neradi.Prije dok su bila drugacija vremena ljudi su mogli uzeti nesta,a puno se stvari promijenilo.Danas ljudi prodaju sve zivo i nezivo da bi vratili dugove i kredite.

salej600:
I to je jedan od razloga naravno, jer takav motor ako hoćeš voziti moraš imati dosta para

loris46:
odrzavanje je (ovisi koliko se vozi) poprilicno skupo...recimo ja imam doma yamahu xj6, i neka sasvim normalna guma ti je 2500kn (jedna naravno)...potrosnja ti ovisi koliko ga gazis, ali vrlooo brzo jedan puni tank moze nestat...e sad..za takav motor trebas imati iskustva jer te vrlo lako zna prevarit u raznim situacijama...masine su mu pouzdane, i nema nekih vecih kvarova..u klasi 600 po mom misljenju je no.1...tvoj je odabir, ali napominjem bez iskustva to ne kupuj..
takoder mozes opet malo pogledati o tom motoru na forumu motori..

B.E.R.O.:

--- Citat: loris46 - 20 Prosinac, 2010, 21:04:20 ---odrzavanje je (ovisi koliko se vozi) poprilicno skupo...recimo ja imam doma yamahu xj6, i neka sasvim normalna guma ti je 2500kn (jedna naravno)...potrosnja ti ovisi koliko ga gazis, ali vrlooo brzo jedan puni tank moze nestat...e sad..za takav motor trebas imati iskustva jer te vrlo lako zna prevarit u raznim situacijama...masine su mu pouzdane, i nema nekih vecih kvarova..u klasi 600 po mom misljenju je no.1...tvoj je odabir, ali napominjem bez iskustva to ne kupuj..
takoder mozes opet malo pogledati o tom motoru na forumu motori..

--- Kraj citata ---

Ja takav motor imam,i uopce nije istina da jedna guma dodje 2 500 kn... hahaha... :toothy10: :toothy10: Motocikl uopce ne trosi puno,cak mu vise godi kad ga gazis i otvorena voznja di manje trosi,nego gradska voznja.Tamo ubije ruke a grije kad je vani toplo tolko da nemozes sjediti na njemu.Odrzavanje motocikla uopce nije tolko skupo kao sto ljudi pricaju,sve zavisi kolko se brines o njemu...
Postavio sam temu da vidim kakvo imate misljenje o njemu...???

loris46:
moja greska...obadvije gume...toliko sam ja otprilike platio od dunlopa..
cekaj, ti imas taj motor i zanima te misljenje tude o njemu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju